Τρίτη θέση στο Χονγκ Κονγκ για τον Γιαννιώτη

15:08 7/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ένας αγώνας απομένει προκειμένου ο Σπύρος Γιαννιώτης να...
διεκδικήσει την πρώτη θέση στη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Έλληνας κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας που διεξήχθη σήμερα στο Χονγκ Κονγκ και έτσι κατέκτησε την τρίτη θέση μένοντας πίσω από τον Αυστραλό, Ράις Μεϊνστόουν και τον
Γερμανό, Τόμας Λουρτς.
Ήταν ο προτελευταίος αγώνας για το φετινό παγκόσμιο κύπελλο, καθώς απομένει αυτός στο Σαντού της Κίνας το προσεχές Σάββατο (13/10), όπου ο Γιαννιώτης θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011 στη Σανγκάη δήλωσε για την σημερινή εμφάνισή του: «Ήταν μια καλή κούρσα. Ήταν μια κούρσα τακτικής περισσότερο, για να μην χάσω τους αθλητές που είναι για την παγκόσμια κατάταξη, μέχρι τα 8 χλμ. Πήγαινα συντηρητικά, μετά έκανα ένα άνοιγμα, μπήκα δεύτερος και προσπάθησα να φτάσω τον πρωτοπόρο, που είχε πάρει διαφορά από νωρίς στη κούρσα. Τον έφτασα, αλλά δεν ήταν αρκετό και τελικά έμεινα στην 3η θέση. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί τον τελευταίο καιρό ήμουν σε περίοδο χαλάρωσης, και λόγω γάμου, και δεν περίμενα να είμαι τόσο δυνατός».
Keywords
Τυχαία Θέματα