Τριάντα τρεις προτάσεις για την έξοδο από την κρίση

19:35 7/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τριάντα τρεις προτάσεις για την έξοδο από την κρίση… Θα ήταν καλό οι ηγέτες μας να διάβαζαν αυτή την επιστολή. Να πάρουν μία οσμή για το τι ακριβώς σκέφτονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Σκέψεις απλές, αλλά και ουσιαστικές.

Θέλετε, κύριε Παπανδρέου, τον κόσμο μαζί σας; Ακούστε τον...

«Οι μάσκες έπεσαν και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας αποκαλύφθηκε πλήρως: Έχουμε μια εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση, αποτελούμενη από καιροσκόπους, πολιτικούς νάνους, κορυφαίους
ψεύτες και επαγγελματίες διαστροφείς του ελληνικού λεξιλογίου, που ζουν στα Βόρεια Προάστια σε μια εικονική πραγματικότητα. Μια αποχαυνωμένη αντιπολίτευση ερασιτεχνών μάγων, που θέλουν να μας πείσουν ότι επειδή προβίβασαν τον υποπλοίαρχο σε καπετάνιο, θα αλλάξουν ρότα στο καράβι, παρότι το πλήρωμα παραμένει το ίδιο και μοναδική τους επιδίωξη είναι "η κουτάλα". Μια αριστερά κρατικοδίαιτων επαγγελματιών πολιτικών με απόψεις του περασμένου αιώνα, που λένε όχι στην παραμικρή αλλαγή και θέλουν να λέγονται προοδευτικοί. Μια άκρα δεξιά πονηρών καιροσκόπων, ψηφοθήρων, υποκριτών και λαϊκιστών. Το μενού συμπληρώνεται από συνδικαλιστές καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και ένα στρατό από κομματικούς εγκάθετους μπλε, πράσινους και κόκκινους σε κομβικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού, που θεωρούν ότι τα χρήματα των φορολογουμένων είναι προσωπική τους περιουσία και οι Έλληνες πολίτες υπηρέτες τους.

Ένας χρόνος μνημονίου και 1,5 χρόνος της νέας κυβέρνησης προκάλεσε:
Θυσίες χωρίς αντίκρισμα που έχωσαν τη χώρα πιο βαθιά στα χρέη, 400.000 νέους ανέργους από τον ιδιωτικό τομέα, διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής, φυγή των νέων και ικανών στο εξωτερικό και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για δραματική αύξηση της φτώχειας τα επόμενα χρόνια. Κατέστησε την Ελλάδα δέσμια των δανειστών της για μεγάλο διάστημα και απέδειξε ότι το μόνο μέλημά του είναι η διατήρηση του κομματικού κράτους και η καρέκλα της εξουσίας. Φτάνει πια!

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει. Δεν ανεχόμαστε να έχουμε πρωθυπουργό που γυρίζει τον κόσμο λέγοντας ότι διοικεί ένα λαό διεφθαρμένων και τεμπέληδων. Speak for yourself, Mr. Papandreou. Υπάρχει και η Ελλάδα του μόχθου, της καινοτομίας, της αξιοπρέπειας και της σκληρής δουλειάς την οποία αγνοείς γιατί είναι πολύ μακριά από το περιβάλλον σου. Να φύγετε. Να φύγετε όλοι τώρα!

Να δημευθεί η περιουσία τους που είναι προϊόν κλοπής, κινητή και ακίνητη απανταχού της γης, να κλεισθούν στη φυλακή όλοι όσοι φταίνε από τη μεταπολίτευση και μετά για τη σημερινή κατάσταση και να τους αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα.

Χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση με νέα κόμματα από Έλληνες πατριώτες που έχουν δουλέψει και δημιουργήσει στη ζωή τους, αγαπάνε τον τόπο και σέβονται τον ιδρώτα του απλού Έλληνα πολίτη. Από ανθρώπους που δεν θα κυβερ
Keywords
Τυχαία Θέματα