Τράκαρε δυο περιπολικά για να ξεφύγει

14:50 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών που... επιχείρησαν να συλλάβουν έναν νεαρό χασισοκαλλιεργητή, όταν εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να πέσει πάνω τους με το αυτοκίνητό του.

Τους πεζούς συναδέλφους του έσωσε ο οδηγός ενός οχήματος της Ασφάλειας κλείνοντας με αυτό τον δρόμο στον δράστη, που προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε δυο υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
     
Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο 26χρονος Έλληνας έπεσε με ορμή πάνω στο συμβατικό αυτοκίνητο που είχε ήδη πέσει πάνω σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. και στη συνέχεια συγκρούστηκε και με
δεύτερο υπηρεσιακό όχημα! Και ενώ η περιοχή είχε γίνει γης μαδιάμ, τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Κατά την σωματική έρευνα που έγινε, βρέθηκαν πάνω του 434,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
      
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καλλιεργήσει μια μικρή χασισοφυτεία μέσα σε γλάστρες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 14 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ενώ μέσα στο σπίτι βρήκαν ένα πιστόλι κρότου των 9mm με τρία φυσίγγια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και, εκτός από τις κατηγορίες για αντίσταση, οπλοκατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, αντιμετωπίζει και τα σχετικά πρόστιμα για τις συγκρούσεις που προκάλεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα