Τους έκανε να ψάχνουν την ταράτσα ο Νικολόπουλος…

00:30 21/7/2011 - Πηγή: 24wro
«Καμία αλλαγή στο κτίσμα της Βουλής από το 1974»...


Διαψεύδει σήμερα το γραφείο Τύπου της Βουλής ότι υπάρχει αυθαίρετο κτίσμα στην ταράτσα του κτιρίου, μετά τη συζήτηση που ανακίνησε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου.

«Σύμφωνα με στοιχεία των
τεχνικών υπηρεσιών της Βουλής καμία προσθήκη κτίσματος δεν έχει γίνει στην ταράτσα του κτιρίου από το 1974, τουλάχιστον και μετά», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Βουλής.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Οι μόνες εργασίες που γίνονται αυτή την περίοδο στην ταράτσα του κτιρίου πραγματοποιούνται στο εσωτερικό δώματος που είναι αναπόσπαστο τμήμα του αρχικού κτιρίου του Κοινοβουλίου. Οι εργασίες που γίνονται στο πλαίσιο της τακτικής και αναγκαίας συντήρησης του ιστορικού κτιρίου κρίθηκαν απαραίτητες για λόγους κυρίως μόνωσης, αλλά και υγιεινής.

Η σχετική ανάθεση του έργου έγινε μετά από δημοσίευση στη διαδικτυακή πύλη της Βουλής με βάση τις προδιαγραφές της τεχνικής υπηρεσίας. Η απόφαση ανάθεσης έχει ήδη αναρτηθεί».

Στην ερώτησή του ο κ. Νικολόπουλος επικαλούνταν πληροφορίες περί αυθαιρέτου στην ταράτσα του κοινοβουλίου και ζητούσε εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα