Του έστησαν καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας

14:03 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Καρτέρι είχαν στήσει το βράδυ της Δευτέρας δύο άγνωστα άτομα σε έναν άνδρα...
Αφού τον πλησίασαν στην είσοδο πολυκατοικίας στην θέση Αγιασμόθι στην Κερατέα και τον τραυμάτισαν ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο του πήραν άγνωστο ποσό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επίσης την ίδια ώρα, στο Σχίνο Κορινθίας, 2 άγνωστοι δράστες που έφεραν κοντόκανη καραμπίνα και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν σε ένα σπίτι και αφού τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη, του αφαίρεσαν το χρηματικό
ποσό των 220 € και 1 κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια, οι δράστες έδεσαν τον παθόντα και του αφαίρεσαν το Ι.Χ. του, με το οποίο και διέφυγαν. Δράστες αναζητούνται.

Τα ξημερώματα της Τρίτης πάλι, στη Βαλύρα Μελιγαλά Μεσσηνίας, 3 άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, διέρρηξαν παράθυρο οικίας όπου διέμεναν 2 ημεδαποί ηλικίας 60 και 87 ετών αντίστοιχα.

Αφού εισέβαλαν σε αυτό με την απειλή μαχαιριού και σκερπανιών, τους τραυμάτισαν ελαφρά στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 € και το Ι.Χ, του παθόντα, με το οποίο και διέφυγαν. Οι δράστες αναζητούνται.
Keywords
Τυχαία Θέματα