Τον παράδεισο στην Κρήτη βρήκε ο Ρώσος!

20:53 14/9/2012 - Πηγή: 24wro
"Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι παράδεισος" - είπε ο Ρώσος δημοσιογράφος, διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας...
"Θέματα και Γεγονότα" με τιράζ 2.5 εκ. φύλλα (περίπου 8 εκ. αναγνώστες), Τζωρτζ Ζότοφ, ο οποίος επισκέφθηκε, σήμερα, τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Ρώσος δημοσιογράφος που βρίσκεται στο νησί την τελευταία εβδομάδα και έχει επισκεφθεί και τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του
νησιού καταγράφοντας εικόνες και την καθημερινότητα των κατοίκων, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στον Περιφερειάρχη για την φιλοξενία και τη "ζεστασιά" - όπως είπε - των Κρητικών.

"Έχω γυρίσει 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Κρήτη είναι ένας πραγματικός παράδεισος" - είπε ο Ρώσος δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κρητική φιλοξενία, την κρητική κουζίνα και τα προϊόντα της Κρήτης, τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε"τα νοστιμότερα από όσα έχει συναντήσει".

Ο Ρώσος δημοσιογράφος ήρθε στην Κρήτη ως προπομπός των Ρώσων επιχειρηματιών που έρχονται στα τέλη του μήνα στην Κρήτη. «Όλα τα ωραία και εντυπωσιακά που βίωσα και γεύτηκα στην όμορφη Κρήτη θα τα μεταφέρω στην εφημερίδα» είπε ο Ρώσος δημοσιογράφος.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε το δημοσιογράφο και του δώρισε μία συσκευασία με κρητικές σταφίδες, από την Κοινοπραξία Συνεταιριστικών Οργανώσεων Σουλτανίνας (ΚΣΟΣ) - προϊόν που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ρωσία - αλλά και ιστορικά ενθυμήματα-αντίγραφα χαρτών από την αρχαία Κρήτη. Ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε από τον Τζώρτζ Ζότοφ να συνδράμει, κατά το δυνατό μέσω του μέσου το οποίο εκδίδει, προκειμένου να ανέβει η εικόνα της Κρήτης στη Ρωσία, που ούτως ή άλλως αποτελεί ανερχόμενη αγορά για το νησί μας.

«Μας ενώνουν πολλά με την Ρωσία όπως είναι η Θρησκεία, και εμείς θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να αναπτύξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας. Η Κρήτη είναι ένας ασφαλής και πανέμορφος προορισμός για διακοπές» είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, μιλώντας για την σπουδαία ιστορία, τον πολιτισμό, και την Κρητική διατροφή. Η συντονισμένη προβολή του νησιού μας στη Ρωσία, έχει αποφέρει ήδη καρπούς, καθώς οι αφίξεις Ρώσων τουριστών είναι αυξημένος φέτος κατά 25% σε σχέση με πέρυσι.

Αξίζει τέλος να επισημανθεί ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη συνεργείο με 3 δημοσιογράφους από το μεγαλύτερο Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι το "RUSSIA", που καταγράφει και θα προβάλλει το τουριστικό μας προϊόν, καθώς επίσης την Κρητική κουζίνα, και τα αγροτικά μας προϊόντα.

cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα