Τον μαχαίρωσαν πριν από ημέρες

10:44 20/7/2012 - Πηγή: 24wro

Η ληστεία είναι το κίνητρο του φόνου, ωστόσο το θύμα πρέπει να γνώριζε τους δράστες, καθώς...δεν βρέθηκαν παραβιασμένες πόρτες ή παράθυρα. Αναζητείται η οικιακή βοηθός του συνταξιούχου, η οποία, σύμφωνα με μάρτυρες, εγκατέλειψε αναστατωμένη το σπίτι με μια βαλίτσα στο χέρι την περασμένη Παρασκευή

Με μαχαίρι σκότωσε ο δράστης ή οι δράστες τον άτυχο 81χρονο στα Πατήσια. Ο ηλικιωμένος έδωσε σημεία ζωής για τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή

Η ληστεία είναι το κίνητρο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση, του φόνου συνταξιούχου
ηλικίας 81 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του, στην οδό Πάτμου, στα Πατήσια.

Αγνωστος ή άγνωστοι τον είχαν σκοτώσει με μαχαίρι πριν από ημέρες και το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τους γείτονες, που ανησύχησαν από το γεγονός ότι ο συνταξιούχος είχε να δώσει καιρό σημεία ζωής.

Την εκτίμηση ότι το έγκλημα οφείλεται σε ληστεία οι αστυνομικοί τη στηρίζουν στο γεγονός ότι τα δωμάτια ήταν ανάστατα.

Ωστόσο τα παράθυρα και οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένες, γεγονός που έχει οδηγήσει τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι το θύμα γνώριζε τον δράστη ή τους δράστες και είτε τους άνοιξε την πόρτα είτε είχαν κλειδιά και άνοιξαν.

Ως υπ΄ αριθμόν ένα ύποπτο άτομο για τη δολοφονία αναζητούν την οικιακή βοηθό του συνταξιούχου, η οποία, όπως είπαν γείτονες, έφυγε από το σπίτι την περασμένη Παρασκευή και δεν την είδαν ξανά ποτέ.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν, κρατούσε μία βαλίτσα και έδειχνε αναστατωμένη.

Την περασμένη Παρασκευή έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωής και ο συνταξιούχος, όπως ανέφεραν οι γείτονες.

Ανησύχησαν οι γείτονες
Το πτώμα εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσοσμίας που ανεδίδετο από το διαμέρισμα του θύματος.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την κόρη του συνταξιούχου, η οποία διαμένει σε άλλη περιοχή της Αθήνας και χθες τα ξημερώματα πήγε στα Πατήσια για να δει για ποιο λόγο είχε εξαφανιστεί ο πατέρας της.

Οταν άνοιξε την πόρτα, τον βρήκε πεσμένο στο σαλόνι και χτυπημένο στην κοιλιά από μαχαίρι.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συνταξιούχος ήταν νεκρός επί ημέρες. Από το σπίτι, όπως είπε η κόρη του θύματος, λείπουν διάφορα αντικείμενα, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των αστυνομικών ότι κίνητρο του φόνου ήταν μάλλον η ληστεία.
ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα