Τον λήστεψαν… 13 φορές!

13:52 22/9/2012 - Πηγή: 24wro


Στο βιβλίο «Γκίνες» πρέπει να γραφτεί ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ψιλικών στην Αρχαία Κόρινθο...
που διεκδικεί με αξιώσεις το ρεκόρ του… αιώνιου θύματος ληστών. Πρόσφατα έπεσε θύμα ληστείας για… 13η φορά, που δεν αποδείχθηκε γρουσούζικη για τους δράστες.

Ο άτυχος επαγγελματίας συνήθισε πια να βλέπει οπλισμένους κακοποιούς να τον επισκέπτονται πιο συχνά κι από τους… πελάτες του. Η τελευταία εμπειρία του, όμως, ήταν τρομακτική καθώς οι δυο άγνωστοι που μπήκαν μέσα στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες, του «κόλλησαν» ένα μαχαίρι κάτω από την καρδιά του τραυματίζοντάς
τον ελαφρά!

Χωρίς εκείνος να αντιδράσει, άδειασαν την ταμειακή μηχανή παίρνοντας ακόμη και μια σακούλα με μικρής αξίας κέρματα. Η ληστεία έγινε μέρα- μεσημέρι και οι κακοποιοί έφυγαν με λεία ύψους περίπου 1000 ευρώ.

Δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο 72ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στην περιοχή Σουσάκι και ακινητοποίησαν τον μοναδικό υπάλληλο υπό την απειλή όπλου.

Άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα