Τον διέσυρε η πρώην του μέσω ίντερνετ γιατί είχε μικρό μόριο

05:16 15/11/2013 - Πηγή: 24wro


Ένας αρχιτέκτονας από τη Νέα Υόρκη ισχυρίζεται ότι η πρώην του, του κατέστρεψε τη ζωή καθώς...

ανήρτησε στο διαδίκτυο διάφορα άρθρα όπου μιλούσε για το μέγεθος του μορίου του με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Για την ακρίβεια, ο 53χρονος Τζον Γουέντερ κατηγορεί την πρώην του Λουίζ Σίλμπερλινγκ η οποία είναι ακαδημαϊκός, ότι τον διέσυρε μέσω διαδικτύου, κοινοποιώντας το μέγεθος του μορίου του αλλά και τα σεξουαλικά του γούστα. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος έχει κάνει μήνυση στη Σίλμπερλινγκ και της ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ για το δημόσιο διασυρμό του.

Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη και λέει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε σχέση με τον αρχιτέκτονα αλλά είχε βγει μαζί του μόνο τρία ραντεβού.

Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ άρθρα τα οποία εξύβριζαν τον Τζον. Σύμφωνα με έγγραφα του Δικαστηρίου υπάρχει ένα κείμενο που αναφέρεται στο μόριο του Γουέντερ, στο οποίο λέει ότι δεν είναι ιδιαίτερα... προικισμένος, όπως επίσης και ότι θέλει να παίζει παιχνίδια ρόλων και να υποδύεται ρόλους ζώων. Ο Γουέντερ μάλιστα, παρουσιάζεται σαν παθολογικός ψεύτης, ναρκισσιστής, μισογύνης, αλκοολικός, ναρκομανής, παιδόφιλος και σαδιστής.

Ο ίδιος δήλωσε στη New York Daily News: «Βγήκαμε μόνο τρία ραντεβού. Έχει επηρεάσει τη δική μου ζωή και των παιδιών μου. Είναι παρανοϊκή».

neogr.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα