Τον χτύπησαν, τον απήγαγαν και τον λήστεψαν!

15:16 22/11/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν τα βρήκαν στην τιμή με έναν συμπατριώτη τους στον οποίο ήθελαν να πουλήσουν ένα αυτοκίνητο...
αλλά ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με γεμάτες τσέπες από το χωριό της Ορεστιάδας οι δυο Βούλγαροι κακοποιοί. Έτσι, πήραν δια της βίας τα χρήματα της αγοράς!

Οι δράστες συνάντησαν τον 34χρονο ομοεθνή τους για να ολοκληρώσουν την πώληση του αυτοκινήτου τους, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνος προέβαλε αντιρρήσεις για το ποσό που έπρεπε να δώσει κι αυτό τους έκανε έξαλλους. Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν τραυματίζοντας τον ελαφρά και στη συνέχεια τον φόρτωσαν με το ζόρι
στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην περιοχή του Μέγα Δερείου Αλεξανδρούπολης όπου τον εγκατέλειψαν αφού πήραν από τις τσέπες του 1.000 ευρώ και ένα κινητό!

Η ληστεία έγινε την προηγούμενη Τρίτη και το θύμα έφτασε αιμόφυρτο στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου, όπου κατήγγειλε τη ληστεία. Τα στοιχεία των δραστών προέκυψαν τώρα μετά από έρευνα των αστυνομικών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για δυο Βούλγαρους ηλικίας 26 και 41 χρόνων οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα