Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο οικοδόμο

09:10 22/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στις 12.30 στο νεκροταφείο Βύρωνα φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα συνοδεύσουν...
στο τελευταίο του ταξίδι τον Δημήτρη Κοτζαρίδη, γραμματέα του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων του ΠΑΜΕ στον Βύρωνα.

Το ΠΑΜΕ κάλεσε όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην κηδεία και υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ότι «με την παρουσία μας να καταδικάσουμε τις δολοφονικές δυνάμεις του παρακράτους, που δρουν παράλληλα
με τον κατασταλτικό μηχανισμό και τις πολιτικές δυνάμεις που τους υποθάλπουν».

Ο θάνατος του 53χρονου διαδηλωτή οφείλεται, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππο Κουτσαύτη, σε οξύ ισχαιμικό επεισόδιο. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής έχει ζητήσει εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία που προκάλεσε το επεισόδιο.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη από την Πέμπτη η προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Οργανωμένο σχέδιο επίθεσης καταγγέλλει η γ.γ. του Α.Παπαρήγα

Σε νέες καταγγελίες ότι υπήρξε οργανωμένη επίθεση κουκουλοφόρων στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Πέμπτης προχώρησε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Όπως εξήγησε η Αλέκα Παπαρήγα στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά τα επεισόδια υπήρχε ομάδα αστυνομικών και κουκουλοφόρων έξω από τη ΓΑΔΑ, «οι οποίοι πανηγύριζαν και έλεγαν: τους φάγαμε».

Επιπλέον η γ.γ. του ΚΚΕ ανέφερε ότι σε δρόμο που ενώνει τις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου βρισκόταν ομάδα αστυνομικών που έβγαλε τα ρούχα της και φόρεσε ρούχα κουκουλοφόρων.


Keywords
Τυχαία Θέματα