Το στυλ της Carla Bruni-Sarkozy

20:13 7/5/2012 - Πηγή: 24wro
Τώρα που ο François Hollande είναι ο νέος γάλλος... πρόεδρος, αποχαιρετούμε από Πρώτη Κυρία την Carla Bruni-Sarkozy με μια αναδρομή στο στυλ της.Από διεθνές top model σε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας -δίκαια, λοιπόν, ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί από το στυλ της Carla Bruni. Πέρα όμως, από ακριβοπληρωμένο μοντέλο (βρισκόταν ανάμεσα στα 20 μοντέλα
με τις υψηλότερες αποδοχές), η Carla, η οποία κατάγεται από μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Ιταλίας, διέπρεξε και ως μουσικός, με το πρώτο της άλμπουμ Quel qu’un m’a dit να κυκλοφορεί το 2002, και το No Promises το 2007, την ίδια περίοδο που μπήκε στη ζωή της ο γάλλος Πρόεδρος Nicolas Sarkozy.
Πάντοτε, το στυλ της ήταν μοντέρνο και εκλεκτικό, αλλά για το ρόλο της ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αναγκάστηκε να αλλάξει μερικά σημεία-κλειδιά στην εμφάνισή της: πρώτον, αντάλλαξε τις ψηλοτάκουνες γόβες με μπαλαρίνες και με χαμηλό έως και καθόλου τακούνι, αφού ο σύζυγός της έχει ύψος μόλις 1.65, ενώ η ίδια είναι 1.75. Ακόμη, υιοθέτησε ένα look Jackie Kennedy του 21ου αιώνα, με υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, κομψά ταγιέρ και φορέματα που αναδείκνυαν την άψογη σιλουέτα της.
Αγαπημένος της οίκος, ο Dior, και με τις δημιουργίες του κατάφερε πολλές φορές να κλέψει την παράσταση σε επίσημες εμφανίσεις (αρκεί να θυμηθούμε τα σύνολα στην επίσημη επίσκεψη του ζεύγους στη Μεγάλη Βρετανία), ενώ για τα παπούτσια της επέλεγε συχνά κομμάτια με την υπογραφή Roger Vivier ή Christian Louboutin και -φυσικά- kitten τακούνι.
Τώρα, που αυτή και ο σύζυγός της αποχωρούν από την προεδρία, ας αναφωνήσουμε: Θα μας λείψεις, Carla!

Fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα