Το στοίχημα του Βαλβέρδε!

21:05 31/8/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα μεγάλο στοίχημα είναι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε η μεταγραφή του Πάμπλο Ορμπάιθ…
καθώς στο παρελθόν έχουν καταγραφεί μεταγραφικές απογοητεύσεις στον Θρύλο που αποτέλεσαν προσωπικές του εισηγήσεις, όπως οι Μοϊσές Ουρτάδο και Όσκαρ Γκονζάλεθ.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε
επέμενε πολύ στον Πάμπλο Ορμπάιθ -που θα αμείβεται στον Θρύλο με 700 με 800 χιλ. ευρώ ετησίως- και η διοίκηση του συλλόγου μας δεν του είπε όχι. Πρόκειται για την έκτη προσωπική εισήγηση του Ισπανού, μετά τους Όσκαρ Γκονζάλεθ, Μοϊσές Ουρτάδο, Νταβίντ Φουστέρ, Ιβάν Μαρκάνο και Φραν Γέστε. Θα πρέπει δε να τονιστεί πως εάν δεν έφευγε ο Ουρτάδο που είχε τις ίδιες περίπου ετήσιες αποδοχές, δεν θα γινόταν πράξη ο δανεισμός του Ορμπάιθ.
Εξ αυτών θυμίζουμε πως ο Όσκαρ αποτέλεσε μία πολύ κακή μεταγραφή για τους Πειραιώτες ενώ ο Ουρτάδο παρότι είχε προβλήματα τραυματισμών τα οποία τον... φρέναραν αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από ανεπαρκής και φυσικά βρέθηκε στο στόχαστρο του κόσμου με αποδοκιμασίες (σ.σ. κάτι που βέβαια είχε γίνει και με τον Όσκαρ).
Από την άλλη, ο Φουστέρ αν και δεν ξεκίνησε με καθόλου καλούς οιωνούς αποδείχθηκε λίρα εκατό για την ομάδα του Θρύλου. Ο Ισπανός και δούλεψε σκληρά αλλά και έκανε πολύ καλά ματς.
O Βαλβέρδε λοιπόν προσδοκά να του βγει αυτή η μεταγραφή. Για τον ίδιο είναι πολύ σημαντικό που απέκτησε έναν ποδοσφαιρική που γνωρίζει πολύ καλά και με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Πρόκειται λοιπόν για ένα σημαντικό στοίχημα για τον Βάσκο τεχνικό. Έναν παίκτη που θα έχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο δεδομένου ότι έχει ήδη αμφισβητηθεί και από τον οποίο θα υπάρχει η προσδοκία για καλές εμφανίσεις... Όσο για τους Μαρκάνο και Γέστε θα τους δούμε και αυτούς μέσα στην χρονιά...
Keywords
Τυχαία Θέματα