Το σπέρμα φτιάχνει το κέφι...

15:12 10/7/2012 - Πηγή: 24wro

Είναι γνωστές οι θετικές επιδράσεις του σεξ στη διάθεσή μας και η καθοριστική συμβολή του, στην γενικότερη σωστή ψυχολογική υγεία...

Αμερικάνοι επιστήμονες όμως το προχώρησαν λίγο παραπάνω και μετά από έρευνες που έκανε το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης κατέληξε στο συμπέρασμα πως όταν ο κόλπος της γυναίκας έρθει σ’ επαφή με το σπέρμα κατά τη σεξουαλική επαφή απορροφά χημικές ουσίες που δρουν ως αντικαταθλιπτικά στον οργανισμό και ανεβάζουν τη διάθεση.

Οι ερευνητές είναι πλέον σίγουροι ότι το σπέρμα φτιάχνει το κέφι και βελτιώνει την διάθεση της γυναίκας. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν
δύο γκρουπ ζευγαριών: Αυτά που χρησιμοποιούν προφυλακτικό κι εκείνα που προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς προφύλαξη.

Οι γυναίκες του τελευταίου γκρουπ παρουσίαζουνν υψηλότερα επίπεδα ευδιαθεσίας από τις άλλες που ήταν σαφώς σε πιο μελαγχολικό μουντ και χωρίς διάθεση για πολλά ...αστεία.

Έτσι αφού αποκλείστηκαν άλλοι παράγοντες όπως η χρήση αντισυλληπτικών, η ποιότητα της σχέσης, η συχνότητα της πράξης, ή ακόμα και το στυλ της προσωπικότητας αυτών των γυναικών, οι επιστήμονες κατέληξαν ότι το ανδρικό σπέρμα αποτελεί το καλύτερο αντικαταθλιπτικό!

Στην έρευνα πάντως αναφέρεται ρητά ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ωθήσουν τον κόσμο το να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη. Το θέμα αφορά σαφώς τα ζευγάρια με σταθερή σεξουαλική ζωή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε σχέση με τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από το σεξ χωρίς προφύλαξη, λίγη μελαγχολία είναι απλά ...πταίσμα!

sirina.tv
Keywords
Τυχαία Θέματα