Το σχόλιο Ψωμιάδη για τον Σάντος

16:42 17/6/2012 - Πηγή: 24wro

Από τις 8.45’ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης... βρέθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο που επρόκειτο να ψηφίσει ο Κώστας Καραμανλής.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Π. Ψωμιάδης σχολίασε με πολύ θετικό τρόπο τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Φ. Σάντος. «Συγχαρητήρια στον Φ. Σάντος γιατί έστειλε το μήνυμα σεβασμού
της χώρας μας και του λαού μας σε όλη την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο». Φυσικά, έδινε συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή για τη μεγαλειώδη εμφάνιση, τη νίκη και την πρόκριση της Εθνικής μας.

Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στις 9.30’ και είχε θερμό χαιρετισμό με τον Περιφερειάρχη. «Έκανες αυτό που έπρεπε. Μπράβο σου» του είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμανλής στη σύντομη συνομιλία τους.

Στη συνέχεια, περί τις 9.45’ ο Π. Ψωμιάδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 401ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο 88ο Δημοτικό Σχολείο. «Σήμερα ο ελληνικός λαός επιλέγει Ευρώπη ή χάος, ασφάλεια ή περιπέτεια. Αύριο θα κληθούμε να προχωρήσουμε ενωμένοι, πολιτικοί και κοινωνία, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό του τόπου, για να δώσουμε φιλί ζωής στην Ελλάδα μας. Σε ό,τι με αφορά, για μία ακόμη φορά έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα και για τα παιδιά μας» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα