Το ρεκόρ των €60,2 εκ άγγιξε ο Τζέιμς Μποντ στα πρώτα τρία 24ωρα!

17:43 29/10/2012 - Πηγή: 24wro
Σαρώνει στα ταμεία το «Skyfall», η 23η ταινία του Τζέιμς Μποντ...
που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα σε 25 χώρες. Στην Ελλάδα θα προβάλλεται από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και στην Κύπρο την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Μέσα σε τρία 24ωρα το «Skyfall» σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες ξεπέρασε τα 77,7 εκ δολάρια (€60,2 εκ) σε εισπράξεις κόβοντας τα περισσότερα εισιτήρια
από κάθε άλλο φιλμ στις χώρες που παίζεται.

Μόνο στη Βρετανία έκοψε εισιτήρια αξίας €25 εκ και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έσπασε το ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για ημέρα Σάββατο. Το πρώτο τριήμερο του «Skyfall» σημείωσε εισπράξεις 77% μεγαλύτερες από το «Casino Royal» που ήταν το πρώτο φιλμ με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του πράκτορα 007.

Φρενήρης είναι η πορεία του «Skyfall» και σε χώρες μακριά από την πατρίδα του Βρετανού κατασκόπου: Στη Ρωσία το φιλμ άνοιξε με εισπράξεις €6,6 εκ, στη Νότιο Κορέα ένας στους δύο που πήγε σινεμά το τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή πήγε να δει τον Ντάνιελ Κρεγκ, στη Βραζιλία τα €5 εκτων εισπράξεων στις πρώτες 72 ώρες προβολής συνιστούν το καλύτερο «άνοιγμα» ταινίας Μποντ στη χώρα.

Το «Skyfall» στην τεράστια αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών ανοίγει καθυστερημένα, στις 9 Νοεμβρίου, λόγω των προεδρικών εκλογών.

Πρώτη ταινία σε εισπράξεις στις ΗΠΑ, ύστερα από 20 ημέρες προβολής είναι με 60 εκ δολάρια (€46,4 εκ) το εξαιρετικό κατασκοπικό θρίλερ «Argo», σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ.

sigmalive.com
Keywords
Τυχαία Θέματα