Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Φουρέιρα

15:45 23/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η σέξι τραγουδίστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που... προς το παρόν το «παλεύει» με φαρμακευτική αγωγή. Το ενδεχόμενο όμως να αποφύγει το χειρουργείο είναι πολύ μικρό, κάτι που την έχει καταβάλει ιδιαίτερα.

Η Ελένη Φουρέιρα πέρασε ένα ιδιαίτερα κουραστικό χειμώνα. Της συνέβησαν σημαντικά πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να πει «όχι» σε κάποια από αυτά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κούρασε ιδιαίτερα τη φωνή της, κάτι που φαίνεται ότι τώρα το πληρώνει. Οι συνεχείς πρόβες στο «Just the 2 of us» , οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο, αλλά και οι υπόλοιπες δραστηριότητές της
την έβγαλαν «νοκ-άουτ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κόπωσής αντιμετωπίζει πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές, κάτι που συμβαίνει συχνά στους καλλιτέχνες.

Η τραγουδίστρια μόλις αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, πήγε γρήγορα στους γιατρούς προκειμένου να το αντιμετωπίσει. Αμέσως μετά ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απέδωσε τα μέγιστα, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να οδηγηθεί σύντομα στο χειρουργείο. Ωστόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια προσπαθεί να κουράζει όσο λιγότερο μπορεί τη φωνή της, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επιδείνωση της κατάστασής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση αυτή την έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα, καθώς η περιπέτειά της έρχεται σε μια χρονική στιγμή που έχει να προγραμματίσει πολλά πράγματα.

Στη δύσκολη αυτή στιγμή της μια δικαστική απόφαση τη χαροποίησε ιδιαίτερα. Χθες το πρωί εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Universal Music εναντίον της Minos-EMI και της Ελένης Φουρέιρα. Αφορμή για τη δικαστική αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο εταιρείες στάθηκε η θορυβώδης μεταγραφή της Ελένης από τη Universal στη Minos, καθώς η πρώτη δεν αναγνωρίζει το απαλλακτικό που έχει στα χέρια της η τραγουδίστρια. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε την πλευρά της Φουρέιρα, ενώ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια στις 23 Ιανουαρίου του 2012.

Κατά τ’ άλλα, φουντώνει τις τελευταίες ημέρες η φημολογία που φέρει την Ελένη Φουρέιρα να βρίσκεται τον χειμώνα στο «Αθηνών Αρένα», στο πλευρό του Σάκη Ρουβά.
Keywords
Τυχαία Θέματα