Το πλυντήριο αυτοκινήτων ήταν και αποθήκη ναρκωτικών

22:33 29/12/2011 - Πηγή: 24wro
Συνελήφθη στο Μεταξουργείο Αττικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών...
του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, ένας 37χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, μετέβησαν στην Αθήνα και διενήργησαν έρευνα στο χώρο εργασίας του 37χρονου, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην
περιοχή του Μεταξουργείου, κατά την οποία βρέθηκαν εντός αποθηκευτικού χώρου και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασίες συνολικού μεικτού βάρους 65,8 γραμμαρίων, μεγάλος αριθμός από νάιλον σακουλάκια, που ο 37χρονος προόριζε για τη συσκευασία των ναρκωτικών, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και 160 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι η κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης είναι μέρος μεγαλύτερης ποσότητας, που εισήγαγε ο δράστης κατά την είσοδό του στη χώρα μας, στις 5 Δεκεμβρίου από την Αλβανία. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα