Το παιδί Αιγόκερως και οι 12 μαμάδες του

09:56 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ανεξάρτητα από το Ηλιακό ζώδιο, είναι απαραίτητο να ξέρετε και τη θέση της Σελήνης...
του παιδιού, αφού το ζώδιο που βρίσκεται δείχνει το τι έχει ανάγκη από την μητέρα του αλλά και το ποιά στοιχεία εισπράττει από την συμπεριφορά της.

Ερμηνεία της θέσης της Σελήνης στα 12 ζώδια

Στον Κριό, δυναμισμό, διαφορετικότητα, ανεξαρτησία, ανταγωνισμό

Στον Ταύρο, κτητικότητα, υλισμό, ασφάλεια, τροφοδοσία

Στους Διδύμους, καπατσοσύνη, αστάθεια, επικοινωνία

Στον Καρκίνο, έντονα συναισθήματα, προστασία, εξάρτηση

Στον Λέοντα, μοναδικότητα, στυλ,
περηφάνια, δημιουργικότητα

Στην Παρθένο, πρακτικό πνεύμα, μετριοπάθεια, υγιεινή

Στο Ζυγό, διπλωματία, πολιτική, κοινωνικότητα, μέτρο

Στον Σκορπιό, έλεγχος, απολυτότητα, δύναμη, πάθος

Στον Τοξότη, παιχνίδι, ελευθερία, φιλομάθεια

Στον Αιγόκερω, αυστηρότητα, πειθαρχία, αρχές, φαίνεσθαι

Στον Υδροχόο, ιδιαιτερότητα, αντιφάσεις, πνευματικότητα

Στους Ιχθύες, καλοσύνη, ασάφεια, απροσδιοριστία, φαντασία
1. Το παιδί Αιγόκερως

Κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της υπομονής και του καθήκοντος, της αφοσίωσης και της φιλοδοξίας. Αναπόφευκτα, το παιδί Αιγόκερως που βρίσκεται κάτω από την επιρροή του είναι σοβαρό, επιφυλακτικό και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Τις περισσότερες φορές, κοιτάζοντας το βαθιά μέσα στα μάτια, διακρίνεται μια σοβαρή και ώριμη φιγούρα με στοχαστική ψυχή και βαθιά σοφία. Πρόκειται για παιδί που από πολύ νωρίς αρχίζει να διαβάζει και να μελετά ενώ δεν αποκλείεται να κάθεται ώρες κλεισμένο στο δωμάτιο του προκειμένου να αφομοιώσει αυτά που μαθαίνει. Διαθέτει ανεξάντλητα αποθέματα υπομονής και δεν διστάζει να εγκαταλείψει και το παιχνίδι προκειμένου να πετύχει το στόχο του και μεγαλώνοντας να σκαρφαλώσει στα πανύψηλα όρη της επιτυχίας.

Χωρίς παρότρυνση ενδιαφέρεται να πιστοποιήσει τις γνώσεις του ώστε να δείχνει πετυχημένο στα μάτια τα δικά του αλλά και του κόσμου.

Αν και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, έχει όραμα να γίνει ένας ευσυνείδητος αρχιτέκτονας που θα αναδομήσει και θα βελτιώσει τον κόσμο. Επιθυμεί να γίνει ο πατέρας του εαυτού του και του κόσμου, προσφέροντας προστασία, καθοδήγηση και υποστήριξη. Θέλει να σταθεί στα δικά του πόδια και για αυτό ήδη στο περιβάλλον του σπιτιού αναλαμβάνει ευθύνες και λειτουργεί με πειθαρχία και υπευθυνότητα.

Συχνά οι γονείς έχουν την αίσθηση ότι έχουν να κάνουν με ένα μεγάλο άνθρωπο.

Όμως δεν παύει να είναι ένα παιδί που απλά έχει την τάση να ελέγχει και περιορίζει τον εαυτό του. Οι γονείς χρειάζεται να του δείχνουν την αγάπης τους, να το μάθουν να εμπιστεύεται τη ζωή και να το ανταμείβουν προσφέροντας του ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση. Του αρέσουν ασχολίες όπως διάβασμα βιβλίων, παιχνίδια μέτρησης, διαδραστικές επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδρομές και βόλτες στην εξοχή.

Συμπερασματικά το Αιγοκεράκι γεννημένο με κατανόηση και
Keywords
Τυχαία Θέματα