Το hot μοντέλο Βάσω Βιλέγκας ετοιμάζει συνεργασία-έκπληξη

04:01 2/1/2012 - Πηγή: 24wro
Τη γνωρίσαμε μέσα απο διαγωνισμούς καλλιστείων αλλά και απο...
το real life πρόγραμμα "Next Top Model" στον ΑΝΤ1. Τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της και το καλλίγραμό σώμα της έδωσαν πόντους στο μοντέλο και αντιμετωπίζει την πρόκληση της Ιταλικής τηλέορασης μετά απο πρόταση που της έγινε.
Η Ιταλική γλώσσα είναι το μόνο αγκάθι στην πρόθεση της να φύγει για το εξωτερικό. Πριν λίγους μήνες είχε επισκεφτεί την μητρόπολη της μόδας και στο πλαίσιο κάποιων casting που πέρασε, την προσέγγισαν άτομα από γνωστά πρακτορεία και της ζήτησαν να επισκεφτεί τις ιταλικές εγκαταστάσεις του καναλιού RAI UNO και να την δουν οι υπεύθυνοι προγράμματος . Η Βάσω αποδέχτηκε με χαμόγελο αυτή την απρόσμενη εξέλιξη και της έδωσαν τρεις μήνες ευκαιρία να απαντήσει αν θα ήθελε να συμμετέχει σε ένα αθλητικό σόου που έχει τηλεθέαση πάνω από 50% κάθε Σαββατοκύριακο.
Το γνωστό μοντέλο μας μίλησε γι αυτή την πρόταση: «Δε γνωρίζω πως μάθατε όλα αυτά που έγιναν πριν από ένα μήνα. Ναι πράγματι μου έγινε μια συζήτηση και με πλησίασαν από ένα κανάλι για να μου προτείνουν να είμαι σε ένα αθλητικό σόου. Είναι ασφαλώς μια ωραία πρόκληση μπροστά σε όλα που κάνω εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχω προλάβει να μάθω Ιταλικά όπως θα ήθελα εγώ αλλά οφείλω να εξετάσω αυτή την πρόταση που δε σου έρχεται κάθε μέρα" μας είπε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.
Πριν ένα μήνα το σέξι κορίτσι φωτογραφήθηκε σε εξώφυλλο ανδρικού περιοδικού και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. Είναι μόνη στην προσωπική της ζωή και τα βήματα που κάνει εδώ στην χώρα μας είναι σταθερά και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .
queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα