Το... δώρο στην Έβερτον

20:06 26/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν ...Σάντερλαντ και Έβερτον στο «Στάδιο του Φωτός», με το γκολ των φιλοξενούμενων να έρχεται από έντονα αμφισβητούμενο πέναλτι.
Τα «ζαχαρωτά» ήταν αυτά που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ωστόσο φάνηκαν να μην έχουν την τύχη με το μέρος τους καθώς στο 26’ ο Κόλντμπακ, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 21’ στη θέση του Τίτους Μπραμπλ, σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα κι άνοιξε το σκορ για τη Σάντερλαντ.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ωστόσο
δεν το έβαλε κάτω και πίεσε για την ισοφάριση η οποία ήρθε με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο. Στο 51’ του παιχνιδιού ο Λίον Όσμαν έπεσε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή της Σάντερλαντ, χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση από παίκτη των γηπεδούχων, με το διαιτητή Φιλ Ντοντ να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Μπέινς ανέλαβε να το εκτελέσει και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση που ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίστηκε για έξι λεπτά παίρνοντας στο 84’ τη θέση του Λουίς Σαχά.
Έτσι, η Έβερτον με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 21 και τη δέκατη θέση όπου συγκατοικεί με την Νόριτς, ενώ η Σάντερλαντ από την πλευρά της έφτασε τους 18 και την 14η θέση την οποία μοιράζεται με τη Σουόνσι.
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Μπράουν, Μπράμπλ (21' Κόλμπακ), Μπάρντσλεϊ (46’ Γκάρντνερ), Ο'Σέι, Βόχαν (81’ ΜακΛιν), Κάτερμοουλ, Ρίτσαρντσον, Λάρσον, Μπέντνερ, Σεσενιό
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Ντεστέν, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Χίμπερτ, Χάιτινχα, Νέβι, Ντρέντε (76’ Γκουεγέ), Όσμαν, Σαχά (84’ Βέλλιος), Κέιχιλ (87’ ΜακΦάντεν)

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα