Το απίστευτο θράσος του παιδεραστή της Κρήτης

15:37 8/12/2011 - Πηγή: 24wro


Με απίστευτο θράσος, που σόκαρε ακόμα και τους δικαστικούς λειτουργούς, ο παιδεραστής της Κρήτης παραδέχτηκε τις ...
εφιαλτικές στιγμές που βίωναν στα χέρια του οι ανήλικοι αθλητές και ομολόγησε τις ασελγείς πράξεις του κατά εννέα αγοριών.

Ο Νίκος Σειραγάκης, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η υπερασπιστική γραμμή θα επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, στην πρώτη ερώτηση «έσπασε» και άρχισε να μιλάει με ψυχραιμία, δίνοντας
την αίσθηση ότι δεν έχει μετανιώσει στο ελάχιστο για τις πράξεις του, τις οποίες έδειχνε ότι θεωρεί φυσιολογικές στο πλαίσιο της ιδιότυπης «φιλοσοφίας» που είχε αναπτύξει.

Με πρωτοφανή κυνικότητα ο παιδεραστής της Κρήτης, ο άνδρας που τις τελευταίες ημέρες συντάραξε το πανελλήνιο με τη δράση του, ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του και παραδέχτηκε ότι είχε συνευρεθεί με εννέα ανήλικα αγόρια από το 2009 έως και την ημέρα της σύλληψής του. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν υπήρξε ποτέ ολοκληρωμένη επαφή, αλλά μόνο θωπείες, επιμένοντας προκλητικά πως μυούσε τα παιδιά στην επιτυχία!

Ο Νίκος Σειραγάκης ισχυρίστηκε ό,τι και στην αρχική του κατάθεση, ότι δηλαδή όλα όσα συνέβαιναν ήταν μέρος της «μύησης» της ομάδας των «ρούκις» που είχε στόχο να γίνουν τα παιδιά σωστοί άνδρες, δυνατοί και να πιστέψουν στους ίδιους. Ισχυρίστηκε δε ότι οι πράξεις του δεν ήταν αμιγώς σεξουαλικού χαρακτήρα, αλλά σεξιστικού, και πως αποτελούσαν μέρος της «μύησης» των παιδιών, σε μια προσπάθεια να μάθουν τα ίδια τα σώματά τους αλλά και ο ένας το σώμα του άλλου (!) και να ξεπεράσουν τα ταμπού και τις φοβίες τους. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι διείσδυσε παρά φύση στα παιδιά και έκανε λόγο μόνο για επαφές που είχαν τα γεννητικά του όργανα με σημεία του σώματος των αγοριών!

Οσο για το πώς εππέλεγε τους ανηλίκους που «μυούσε», ο 47χρονος υποστήριξε πως κάποιοι από αυτούς μπήκαν στην ομάδα με παρότρυνση όχι του ίδιου, αλλά άλλων μυημένων αγοριών, ενώ ισχυρίστηκε ότι έπαιζε ρόλο στις επιλογές του το πόσο… προχωρημένοι ήταν. Πρόσθεσε επίσης ότι στην ιδιότυπη αυτή φιλοσοφία είχε μυηθεί και ο ένας από τους γιους του, αλλά είπε ότι ουδέποτε συνευρέθηκε με αυτόν. Μάλιστα, είπε πως δεν αποκλείεται το παιδί του να είχε επαφές με άλλη ομάδα παιδιών.

Ο Νίκος Σειραγάκης υποστήριξε ότι είχε μυηθεί στη φιλοσοφία των «ρούκις» σε μικρή ηλικία σε άλλη πόλη, ενώ πριν από τρία χρόνια διαπίστωσε ότι κάποια άτομα στο Ρέθυμνο γνώριζαν γι’ αυτή τη διαδικασία. Αυτό του έδωσε το έναυσμα να αποφασίσει να τη συνεχίσει. Ομως, όταν ρωτήθηκε για τα ονόματα των ανθρώπων που τον μύησαν στο Ρέθυμνο, αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μια μανιοκαταθλιπτική διαταραχή που αντιμετώπιζε από το 2004 έως το 2008, για την οποία ακολουθούσε και αγωγή, ενώ υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Επιχείρησαν να τον λιντσάρουν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο
Λίγε
Keywords
Τυχαία Θέματα