Το ακριβότερο κρεβάτι στον κόσμο!

10:46 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Stuart Hughes είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους σχεδιαστές στον κόσμο, και έχει θέσει ως στόχο... να δημιουργήσει το "Baldacchino Supreme", ένα χειροποίητο κρεβάτι με τιμή 6,3 εκατομμύρια δολλάρια.
Ότι δημιουργεί ο Stuart Hughes πρέπει να είναι από τα κορυφαία υλικά και έτσι η τελευταία δουλειά του δεν μπορεί να είναι διαφορετική. Το πάνω κομμάτι του Baldacchino έχει μια από την καλύτερη ξυλογλυπτική τέφρας σε ξύλο καστανιάς και έναν θόλο από ξύλο κερασιάς. Είναι κολλημένα με 107 κιλά χρυσό 24 καρατίων, και διαθέτει διάφορα διακοσμητικά φύλλα χρυσού, ενώ το κεφαλάρι μπορεί να διακοσμηθεί με κουμπιά από διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους.
Όταν πρόκειται για το ύφασμα ο Stuart Hughes χρησιμοποιεί το καλύτερα ιταλικό μετάξι και βαμβάκι γιατί όπως λέει ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να κοιμάται σαν βασιλιάς.

 

Ο Stuart Hughes σκοπεύει να κατασκευάσει μόνο δυο κομμάτι από το συγκεκριμένο κρεβάτι. Η πρώτη παραγγελία ολοκληρώθηκε σε τρεις μήνες και έχει ήδη αποκτηθεί από έναν ιταλό επιχειρηματία. Το προηγούμενο πιο ακριβό κρεβάτι στον κόσμο άξιζε
Keywords
Τυχαία Θέματα