Τις επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχίσει ο πρωθυπουργός

14:45 15/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια...
θα συνεχίσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τον κύκλο των τηλεφωνικών επικοινωνιών με τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Ο κ. Παπανδρέου, προτού να προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο, πρόλαβε να επικοινωνήσει με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ
Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.
Θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Αργότερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν θα κάνει δηλώσεις κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό.
Κυβερνητικές πηγές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αλλά προς το παρόν αποκλείουν την προκήρυξη εκλογών.
Νωρίτερα πληροφορίες ήθελαν τον πρωθυπουργό να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα για να τους ενημερώσει για τους λόγους που ζήτησε την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Ωστόσο και από τις δύο πλευρές διαψεύσθηκαν οι εν λόγω πληροφορίες.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, με δηλώσεις του στη ΝΕΤ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. ο πρωθυπουργός του τηλεφώνησε λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του γνωστοποίησε την πρόθεσή του "να προχωρήσει σε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς".
newscode 
Keywords
Τυχαία Θέματα