ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ...

17:17 18/12/2012 - Πηγή: 24wro
'' Παγώνει '' προς το παρόν το θέμα του ανασχηματισμού του...
κυβερνητικού σχήματος, καθώς δε θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος...
και ο Φώτης Κουβέλης δε θα ξεκινήσουν σε αυτή τη συνάντηση τους με τον Αντώνη Σαμαρά κουβέντα για ανασχημαισμό,
αλλά θα θέσουν νέο χρονοδιάγραμμα. Η συζήτηση για την αλλαγή του σχήματος της κυβέρνησης μετατίθεται για το Μάρτιο, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί η εκταμίευση των δόσεων προς την Ελλάδα.
Αυτό που θα ζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί από τον πρωθυπουργό, είναι καλύτερο συντονισμό και έγκαιρη ενημέρωση, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές διαφωνίες, όπως αυτές που προέκυψαν για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να επιβεβαιώσουν τη θέση τους για ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης, διαμηνλυοντας στον Αντώνη Σαμαρά όμως ότι δεν πρόκειται να δεχθούν άλλες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα θέσει το ζήτημα που προέκυψε, με την καθαίρεση του Κώστα Σπυρόπουλου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΡΤ, καθώς ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν ήταν επιλογή του κόμματος του. Ταυτόχρονα αναμένεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να ανοίξει τη συζήτηση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, θέση με την οποία συμφωνεί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται όμως να μη συμφωνήσει ο Αντώνης Σαμαράς, τουλάχιστον τώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα