Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 25/4

07:57 25/4/2012 - Πηγή: 24wro
ΚΡΙΟΣ
Κάποια σημαντική συνεργασία θα σας παρουσιαστεί...
και χρειάζεται να είστε πολύ γρήγοροι για να αρπάξετε την ευκαιρία. Αν θέλετε να αλλάξετε την ροή της ενέργειάς σας, αρχίστε να έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην γνώση γιατί με αυτό τον τρόπο θα επιβιώσετε καλύτερα. Ο Ζυγός συνεχίζει να σας δίνει μαθήματα τα οποία ακόμα σας είναι αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ανοιχτεί και ίσως κάνετε και έξοδα που αργότερα μπορεί να κρίνετε τον εαυτόν σας αυστηρά. «Προσέχετε για να έχετε» αυτό είναι το ρητό σας. Η προσωπική σας σχέση μπορεί να γίνει πιο ανάλαφρη, αν δεχτείτε και κάποια
δύσκολα κομμάτια του συντρόφου σας που παλιά δεν μπορούσατε με τίποτε να αποδεχτείτε. Ένα σημαντικό έσοδο θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σίγουρα σας δίνει το προβάδισμα και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο απολαμβάνετε περισσότερο την εύνοια και την άνεση που σας προσφέρεται απλόχερα από το σύμπαν. Το θέμα είναι να είστε έτοιμοι να τα δεχτείτε γιατί αν δεν έχετε κεραίες ανοικτές, σίγουρα δεν θα έχετε την ίδια ανταπόκριση. Οι συνειδητοποιήσεις για το εαυτόν σας είναι σημαντικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομονώνεστε αλλά αυτό σας βοηθάει να ελαφρύνετε από τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θέλετε να επικοινωνείτε με συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι όπως πιστεύετε ότι σας κάνουν καλό. Το διάβασμα και η γνώση θα σας κάνουν να διαμορφώσετε άποψη για συγκεκριμένα θέματα. Μια κρυφή σχέση σας απομονώνει αλλά συγχρόνως σας δίνει την ευκαιρία να την γνωρίσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Είσαστε σε πολύ κοινωνική φάση και αυτό σας βοηθάει στα επαγγελματικά σας βήματα. Γενικά, νοιώθετε ότι έχετε ανάγκη να μοιραστείτε τις απόψεις σας και να τις κοινοποιήσετε σε τρίτους. Κάποιοι φίλοι είναι δίπλα σας. Το φλερτ είναι απαραίτητο και ένας Τοξότης σίγουρα θα σας κλείσει το μάτι. Η επέκταση που έχετε ανάγκη να κάνετε μπορεί να είναι και υπερβολική αλλά είναι αναγκαία για να βγείτε από αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά κάποιο τρόπο νοιώθετε ότι εκτίθεστε γιατί είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μέσω διαφόρων ιδεών και απόψεων σας. Εσείς σαν ζώδια της λογικής χρειάζεστε πάντα να έχετε αποδείξεις και να λειτουργείτε σε ένα λογικό περιβάλλον και τώρα δεν υπάρχουν τα στοιχεία που χρειάζεστε για να νοιώσετε ασφάλεια. Αλλά είναι εμπειρίες που είναι αναγκαίες να πάρετε γι' αυτό μην διστάζετε. Ριχτείτε στον αγώνα και θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ

Είσαστε στα πάνω σας για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ίσως να είναι ότι έχετε γνωρίσει και έναν έρωτα από το εξωτερικό. Καλό είναι να μην αφήνετε τον εαυτόν σας γιατί είστε ζώδια της ομορφιάς και της κοινωνικότητας και μόνο έτσι νοιώθετε καλά. Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν, αρκεί να βασιστείτε περισσότερο στα πόδια σας και στις δυνάμεις σας. Ένας Ιχθύς που είναι ήδη στην ζωή σας σάς αποπροσανατολίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαπραγματεύεστε με τρίτους τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη άνεση γιατί
Keywords
Τυχαία Θέματα