Τι κληρονόμησε από τους γονείς της;

00:05 9/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η 19χρονη Jagger, ανερχόμενο μοντέλο, μεγάλωσε βλέποντας τον μπαμπά ...Mick να ντύνεται με ιδιαίτερο στυλ και τη μαμά-καλλονή Jerry να πραγματοποιεί αξεπέραστες εμφανίσεις. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, η ανατροφή της εκτός από τα κλασσικά μαθήματα, περιελάμβανε και μαθήματα στυλ στα οποία –μέχρι στιγμής- έχει αριστεύσει.

Ήδη έχει σχεδιάσει τη δική της συλλογή για τα «Hudson jeans» ενώ το μυστικό των επιτυχημένων εμφανίσεών της, κρύβεται στο ότι επιλέγει ρούχα σύμφωνα
με το γούστο και τη διάθεσή της, χωρίς να την απασχολούν οι τάσεις της μόδας.

«Φοράω jeans καθημερινά. Μου αρέσει να τα συνδυάζω με T-shirts και μπότες ή με ψηλοτάκουνα, αν πρόκειται για βραδινά outfit. Ο πατέρας μου έχει υπέροχη αίσθηση του στυλ, το δικό μου, όμως, το κληρονόμησα περισσότερο από τη μητέρα μου. Φοράω μάλιστα πολλά από τα ρούχα της, έχει μια πλούσια vintage γκαρνταρόμπα από τις ημέρες του «Studio 54», όπως παντελόνια διακοσμημένα με πούλιες» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και μάλιστα έδωσε και στιλιστικά tips σε επίδοξα style icons: «Φόρεσε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι εκπληκτική, μην ακολουθείς απλά τις τάσεις. Η μόδα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εκφραστείς».
Keywords
Τυχαία Θέματα