Θρυλική αποθέωση στα Γιάννενα

07:45 14/8/2011 - Πηγή: 24wro
Αποθεωτικής αποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στα Γιάννενα…

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον τοπικό ΠΑΣ (21:00, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) σε ένα φιλικό στο οποίο οι Γέστε και Φέισα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ιμπαγάσα και Πάντελιτς κέρδισαν το χειροκρότημα. Πληθαίνουν τα ισπανικά δημοσιεύματα που στέλνουν Ορμπάιθ στο λιμάνι.

Περίπου πενήντα με εκατό φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν υπομονετικά
την άφιξη της αποστολή της ομάδας και όταν είδαν τα ινδάλματά τους να περνούν από μπροστά τους, ξέσπασαν σε επευφημίες. Ο γνωστός για το… παιχνίδι του με τον κόσμο, Μάρκο Πάντελιτς ήταν -μαζί με τον Αριέλ Ιμπαγάσα- αποδέκτες των περισσότερων εκδηλώσεων λατρείας.

Στις 21:00 όταν και είναι προγραμματισμένη η έναρξη του φιλικού αγώνα, αναμένεται σαφώς περισσότερος κόσμος, καθώς η προοπτική συμμετοχής τόσο του Γέστε, όσο και του Φέισα έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Κοντά σε Ορμπάιθ

Στο μεταξύ και τα ισπανικά ΜΜΕ εμφανίζουν τον Πάμπλο Ορμπάιθ ως τον επικρατέστερο για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρονται, αλλά για την ώρα δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Η Μπιλμπάο θέλει ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο ευρώ τον 32χρονο μέσο, του οποίου οι ετήσιες απολαβές φτάνουν το 1.1-1.2 εκατομμύρια ευρώ. Πλην του Ορμπάιθ, οι Πειραιώτες κοιτούν και άλλες περιπτώσειςμε αυτήν του Γκαργκάνο να ξεχωρίζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα