Θρίλερ με τις έρευνες της δολοφονίας πατέρα και γιου στην Καλαμάτα

21:31 30/11/2011 - Πηγή: 24wro
Σε πραγματικό θρίλερ για τις Αρχές εξελίσσονται οι έρευνες για την φρικτή δολοφονία...
ενός 35χρονου Αλβανού και του 3χρονου γιου του στην περιοχή του Άριου Καλαμάτας, όπου χθες το απόγευμα εντοπίστηκε από περαστικό το αυτοκίνητο του 35χρονου να επιπλέει μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε στο συμπέρασμα πως η δολοφονία έγινε λίγο νωρίτερα το μεσημέρι, κάτι που διασταυρώνεται και από την μέχρι τώρα προανάκριση, καθώς ο πατέρας εθεάθη από συγχωριανούς τους να φεύγει από την
εργασία του με το αυτοκίνητό του νωρίτερα το μεσημέρι.
Το θύμα ασχολείτο με γεωργικές εργασίες, κυρίως και με την ιππασία. Οι αστυνομικοί πάγωσαν όταν αντίκρισαν όχι μόνο τον ίδιο με ένα διαμπερές τραύμα από όπλο στο κεφάλι, αλλά ακόμα πιο πολύ, όταν ανακάλυψαν νεκρό δίπλα του το τρίχρονο αγγελούδι του με ένα βαθύτατο τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει το θύμα να είχε απασχολήσει ποτέ πριν τις Αρχές, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε οπλισμός.
Είναι σαφές για την αστυνομία ότι η φρικτή αυτή διπλή δολοφονία είναι το διεστραμμένο έργο κάποιου ή κάποιων άλλων και περισσότερο φως στην έρευνα αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες στο πολύ στενό περιβάλλον του πατέρα, καθώς ειδικά η μορφή της βίας που ασκήθηκε στο αθώο παιδάκι και τον πατέρα του, φανερώνει πολύ προσωπικό έγκλημα.
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα