Θερμή... υποδοχή επεφύλασσαν οι Αρκάδες στον Παπανδρέου το Πάσχα

23:53 19/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σαν να μην του έφτανε η καθημερινή του αποδόμηση από τους παλιούς του «φίλους» και «συντρόφους»...
σαν να μη του έφτανε που έχει μείνει στην ιστορία με ανεξίτηλα πλέον γράμματα ως ο πλέον χειρότερος Πρωθυπουργός όλων των εποχών από την Ανεξαρτησία και μετά, σαν μην του έφτανε που οι «λαοθάλασσες» των παλιών του ψηφοφόρων έσπευδαν να τον ασπαστούν …τώρα ούτε να τον δουν ζωγραφιστό δεν θέλουν! Παρόλα αυτά και σαν μην έφταναν μόνο αυτά ..ο Γιώργος Παπανδρέου
σκέφτηκε να περάσει το Πάσχα στην Βυτίνα, θεωρώντας ίσως, ότι στην επαρχία ο κόσμος …τουλάχιστον απλά θα τον ανεχόταν! Αμ δε!

Ο τέως πρωθυπουργός δεν γνώρισε μόνο την απόλυτη περιφρόνηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά δέχτηκε και φραστικές επιθέσεις ακόμη και τη νύχτα της Ανάστασης εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Τρύφωνα στην Βυτίνα. Εξοργισμένοι πιστοί που τον είδαν να φτάνει συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άντα και φρουρούμενος από δέκα περίπου άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας άρχισαν να του φωνάζουν «ντροπή σου, έχεις το θράσος και κυκλοφορείς». Αν και ο ίδιος δεν συνηθίζει να απαντά αντέδρασε μόνο την στιγμή που κάποιος πιστός του φώναξε: «Τι δουλειά έχει ένας άθεος μέσα στην εκκλησία….». Ο Γ. Παπανδρέου εμφανώς ενοχλημένος με την κουβέντα που του είπε αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί: «Δεν είμαι άθεος είμαι χριστιανός ορθόδοξος, όπως και εσύ». Τα χειρότερα όμως ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη του και τα άκουγαν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, που τον είχαν περικυκλώσει για να μην υπάρξει κανένα άλλο απρόοπτο (βλέπετε οι λαμπάδες ίπτανται εάν χρειαστεί και είναι και φλεγόμενες).

Την Μεγάλη Παρασκευή που παρακολούθησε την περιφορά του επιταφίου όσοι τον έβλεπαν να παριστάνει, ότι ψέλνει, σχολίαζαν δηκτικά: «Είναι προκλητικό να ψάλλει την ζωή εν τάφω ο άνθρωπος που ενταφίασε την Ελλάδα…». Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στην Βυτίνα την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα και έμεινε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο που υπάρχει στην περιοχή και είναι ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου (χέρι – χέρι) Καρατζαφέρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως από το ξενοδοχείο πέρασε το Μεγάλο Σάββατο και ο Γ. Καρατζαφέρης και φέρεται να είχε φιλική συζήτηση με τον διαμένοντα εκεί τέως Πρωθυπουργό. Άλλωστε, η συνεργασία τους ήταν αγαστή από την εποχή που και οι ίδιοι υπερασπίζονταν με θέρμη το πρώτο μνημόνιο. Εκείνη που επίσης είχε κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο, αλλά τελικώς ακύρωσε μόλις έμαθε ότι θα βρίσκεται τις ίδιες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ….η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, που ούτε σε διαφημιστικό μπρελόκ δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Το γεγονός ότι και τις τρεις ημέρες έβρεχε ακατάπαυστα στην Αρκαδία δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου να απολαύσει με το ποδήλατο του τις ειδικές διαδρομές που υπάρχουν στο όρος Μαίναλο. Έτσι λοιπόν τις περισσότερες ώρες τις πέρασε εντός του ξενοδοχείου μαζί με την σύζυγο του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα που επίσης ήταν μαζί, αλλά δεν τους ακολουθούσε στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Μόνο το Μεγάλο Σάββατο μάν
Keywords
Τυχαία Θέματα