Θέλω να υποδυθώ τον Φρέντυ Γερμανό

23:21 6/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην... εκπομπή «Μες την καλή χαρά» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη γνωριμία του με τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και για τη σχέση του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, σε κάποιες διανομές, και γενικώς ο προσανατολισμός ήταν λίγο διαφορετικός. Και μου λέει μια φίλη “κάνει ακρόαση η Βουγιουκλάκη, δεν θα πας;” Και πήγα! Και θέλω να σου πω ότι, ενώ έβλεπε συνεχώς άτομα, όταν ανέβηκα στη σκηνή, λέω για
έναν περίεργο λόγο “το έχω” και έτσι έγινε αυτό. Πέρασε μια βδομάδα περίπου. Εν τω μεταξύ, εγώ δεν πήγα στο Εθνικό τότε. Δεν ξέρω γιατί, ένστικτο;» είπε αναφερόμενος στη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από αυτή τη γνωριμία, όμως, προέκυψε και ένας μεγάλος έρωτας και ο γνωστός ηθοποιός τόνισε: «Τις μεγάλες αγάπες τις αμφισβητούν, γιατί κανένας δεν μπορεί να τις πιστέψει! Άμα αρχίσει η αμφισβήτηση, κάτι καλό παίζει! Το ένστικτό μου μού είπε "αγάπα αυτήν τη γυναίκα"».

Όσο για τη γνωριμία του με τον πατέρα της Ναταλίας, Φρέντυ, είπε: «Ένας άνθρωπος που ήταν πολύ διεισδυτικός, διαισθητικός, σε άγγιζε! Γι' αυτό είχε και αυτό το χιούμορ. Θα ήθελα να παίξω τον πατέρα σου! Γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελα να έχω τον ψυχισμό και το μυαλό του. Είσαι τυχερή που είσαι κόρη του».


Keywords
Τυχαία Θέματα