Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ας αφήσουν τις έριδες στην άκρη

15:35 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Για την συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού μίλησε ο ...
Θανάσης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως οι όλοι οι μέτοχοι θα πρέπει να αφήσουν τις έριδες στην άκρη για το καλό του Παναθηναϊκού. Ο κ.Γιαννακόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra Fm 103,3» και αφού διέψευσε ότι ο αδελφός του, Παύλος, συναντήθηκε με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του «τριφυλλιού»
(παρά μόνο για ένα λεπτό), πρόσθεσε ότι η προσπάθεια που κάνουν οι παλαίμαχοι είναι περιττή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:
«Μιλώντας σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, πρέπει να ξέρετε τι έγινε. Η τελευταία εξέλιξη είναι η σημερινή συνάντηση μας με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Εκείνος ζήτησε να έρθει να μας δει, εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται. Με τον Παύλο δεν μίλησε καθόλου, μόνο ένα λεπτό συναντήθηκαν. Με εμένα κάθισε και τα είπε. Η δική μου άποψη είναι αυτή που θα σας πω τώρα. Θέλω να πω, με το χέρι στην καρδιά, ότι μίλησα μαζί του, του είπα όμως ότι είναι περιττή η προσπάθεια που κάνουν οι παλαίμαχοι.
Είμαι με κάθε έναν που αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, είναι λυπηρό έντιμοι και καθαροί Παναθηναϊκοί να τσακώνονται. Ας αφήσουν τις έριδες στην άκρη, να δουν ποιο είναι το καλό του ΠΑΟ. Έχει 100χρονη ιστορία ο σύλλογος. Δεν μου λέει τίποτα το να πάρουν το 54,7% οι παλαίμαχοι. Χρειάζονται χρήματα. Πως θα πληρωθούν οι παίκτες, οι υπάλληλοι; Το θέμα δεν είναι η οικονομία. Όταν βλέπω ο ένας να τσακώνεται με τον άλλο και να μην βοηθάει κανείς, εγώ λυπάμαι. Εμείς αγαπάμε τον ΠΑΟ με την καρδιά μας όχι μόνο με την τσέπη μας. Είμαστε με εκείνους που βοηθούν και όχι με εκείνους που προκαλούν προβλήματα.
Δεν έχουμε υποσχεθεί σε κανέναν τίποτα. Εμείς δεν λέμε αν βάλουν οι άλλοι θα βάλουμε κι εμείς, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Έχουμε δώσει και την ζωή μας για τον Παναθηναϊκό και δεν δεχόμαστε αυτά τα πράγματα που γίνονται από κανέναν».

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα