ΤΕΛΙΚΟΙ A1: Θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε την εμπειρία

15:53 16/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στην εμπειρία που έχουν από τελικούς της Α1 μπάσκετ εστίασαν οι Ζέλικο...
Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ιβκοβιτς στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν εν όψει της αυριανής έναρξης της σειράς, ενώ Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης τόνισαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν τον τίτλο - «Είναι νωρίς ακόμα για να γίνουν τελικοί με οπαδούς και των δύο ομάδων» συμφώνησαν και οι 4 αλλά παραδέχτηκαν ότι το πρώτο βήμα έγινε στην Πόλη.
Οι δυο προπονητές και οι αρχηγοί των «αιωνίων» βρέθηκαν
στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να μιλήσουν για τους τελικούς με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Γιάννη Σπανουδάκη και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη να δίνουν το παρών.
Σπανουδάκης: «Θα γίνουν εξαιρετικοί τελικοί»
Τη βεβαιότητά του ότι θα γίνουν εξαιρετικοί αγώνες στους τελικούς της Α1 εξέφρασε ο Γιάννης Σπανουδάκης που άνοιξε την συνέντευξη Τύπου των τελικών: «Πριν από μία εβδομάδα βρισκόμασταν και πάλι εδώ κι είχαμε ευχηθεί στις δύο ομάδες καλή τύχη. Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα, έχει θέαμα, εκπλήξεις και ανατροπές.
Το παράδειγμα είναι πρόσφατο. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. βρίσκεται πάντα κοντά στο μπάσκετ και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον. Ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ και τον κ. Οικονομίδη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
Παίκτες και προπονητές κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θέλω να τους συγχαρώ για την παρουσία τους στην Κωνσταντινούπολη. Από αύριο, όμως, αρχίζουν οι ελληνικοί τελικοί. Είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε εξαιρετικούς αγώνες».
Σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται το αύριο, ο Γιάννης Σπανουδάκης απάντησε: «Και από το ποσό, αλλά και από τη συμμετοχή της ΟΠΑΠ Α.Ε. δώσαμε έμφαση στο μπάσκετ και μας ανταπέδωσε πολλαπλάσια. Το μπάσκετ βοηθάει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, στο Στοίχημα είχε ανοδικές πωλήσεις φέτος και είναι το άθλημα που δίνει τα περισσότερα έσοδα στον ΟΠΑΠ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα, βοηθάμε όχι μόνο τις ομάδες, αλλά και στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η οικονομική κρίση έχει σίγουρα επηρεάσει, αλλά θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ελπίζοντας πως οι ελληνικές ομάδες πάντα θα πετυχαίνουν τους στόχους τους, δοξάζοντας την Ελλάδα και αποδεικνύοντας πως μπορούμε να έχουμε επιτυχίες σε δύσκολες συνθήκες».
Οικονομίδης: «Το μπάσκετ βγάζει τον κόσμο στο δρόμο»!
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, τόνισε για τους τελικούς της Α1 πως θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους αθλητές και στο μπάσκετ, το οποίο βγάζει τον κόσμο στους δρόμους: «Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Οι τελικοί μας έχουν τον απερχόμενο πρωταθλητή Ευρώπης και τον νυν πρωταθλητή Ευρώπης. Το μπάσκετ βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Αναμένεται να γίνουν δύσκολα παιχνίδια, σκληρά παιχνίδια. Όλοι αυτοί οι παίκτες μετά τους τελικούς θα παίξουν στην Εθνική, οπότε απαιτείται σεβασμός. Πρόκειται για τα υψηλότερα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, οπότε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εδώ. Σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους
Keywords
Τυχαία Θέματα