Ταβερνιάρισσα έκανε μάγια στους ανταγωνιστές της, ρίχνοντας αλάτι στα μαγαζιά τους!

00:46 26/8/2013 - Πηγή: 24wro


Της κακομοίρας έχει γίνει σε χωριό της Αχαϊας με ιδιοκτήτρια ψησταριάς! Η οποία φαίνεται πως λόγω της κρίσης και της...

αναδουλειάς που τυχόν θα έχει, το ‘χει ρίξει… στη μοιρολατρία! Διαπιστώνοντας λοιπόν πως άλλες ταβέρνες – ψησταριές του όμορφου χωριού της έχουν κόσμο και κάθε βράδυ οι ιδιοκτήτες τους βγάζουν ένα καλό μεροκάματο αποφάσισε να… επέμβει!

Δεν κάλεσε τον Μποτρίνι να την διδάξει μαγειρική και τον τρόπο να προσελκύει πελάτες, αποφάσισε όμως να κάνει ότι περνά από το χέρι της… για να διώξει τους πελάτες από τα άλλα καταστήματα! Είχε ακούσει –φαίνεται- από
τη γιαγιά της, πως αν ρίξεις αλάτι σε κάποιο χώρο… φεύγουν οι άνθρωποι! Εδώ και μερικές ημέρες λοιπόν οι ιδιοκτήτες των ψησταριών παρατηρούσαν πως… αρκετά μεγάλες ποσότητες αλατιού βρίσκονταν κάθε πρωί γύρω από τα καταστήματά τους. Φυσικά κατάλαβαν τι έχει συμβεί και ο νους όλων… πήγε στην «συναδέλφισσά» τους.

Στο χωριό έγινε… της κακομοίρας, αφού κάποιοι έφθασαν στο σημείο να την κατηγορήσουν ανοιχτά πως… ήθελε να τους προκαλέσει κακό! Μέχρι και «μάγισσα» τη φώναξαν, ενώ κάποιος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της λέγοντάς της πως… αν ξαναδεί αλάτι στο μαγαζί του δεν θα υπολογίσει πως… έχει να κάνει με γυναίκα! Η ίδια φυσικά… δεν παραδέχθηκε το παραμικρό, ωστόσο όλοι στο χωριό έλεγαν «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια»! Και τα «κουτσομπολιά» έδιναν και έπαιρναν!

dete.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα