Τα παραμύθια που κόβουν τον... οργασμό σου! Άτιμοι άνδρες

12:40 9/7/2011 - Πηγή: 24wro
Οι πληροφορίες που λαμβάνεις γύρω από το σεξ είναι πολλές… υπερβολικά πολλές κι συχνά πελαγώνεις στο πόσα πια τερτίπια πρέπει να κάνεις και πόσους κανόνες πρέπει να ακολουθήσεις για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι.



Για ενημερώσου για τα παραμύθια του σεξ και βρες την αλήθεια που θα σε φέρει πιο κοντά στον χαμένο οργασμό σου!

1. Το παραμύθι: δεν πρέπει να φαντασιώνεσαι κανένα άλλο εκτός από τον αγαπημένο σου

Η πραγματικότητα: Όσο κι αν ποικίλλουν τα γούστα σου (μπορεί να την βρίσκεις με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ή το Ζάκ Γαλιφιανάκη) δεν πρέπει να βάζεις φρένο στις φαντασιώσεις σου. Έτσι κι αλλιώς εμείς οι γυναίκες έχουμε περισσότερες φαντασιώσεις. Οι άντρες, μπαίνουν στη διαδικασία αυτή, μόνο όταν βαριούνται ή θέλουν να ερεθιστουν! Οι γυναίκες λατρεύουν τη διαδικασία της φαντασίωσης. Δεν κάνεις κανένα κακό στην ερωτική σου ζωή με το να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλο εκτός από τον αγαπημένο σου. Οι φαντασιώσεις είναι φαντασιώσεις και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ειδικά αν το αντικείμενο της ηδονής σου είναι ο Μπραντ Πιτ. Φαντασιώσου όσο θες στους τέσσερις τοίχους του κεφαλιού σου και αλήθεια τώρα: ποιός θα το μάθει;

2. Το παραμύθι: τα sex toys θα τον τρομάξουν

Η πραγματικότητα: στα αγόρια αρέσουν πολύ τα γκατζετάκια. Αν μιλήσετε από πριν για τα σεξουαλικά παιχνιδάκια που θα φέρετε στο κρεβάτι σας, εκείνος δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους. Φυσικά, αν σε δει στο ξεκάρφωτο με ένα τεράστιο δονητή κουνελάκι στο χέρι, θα τρομάξει. Αν όμως τον μυήσεις στη γλύκα ενός δονούμενου δαχτυλιδιού για παράδειγμα, νομίζεις πως θα το αρνηθεί;

3. Το παραμύθι: Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου να κάνουν στοματικό στην σύντροφό τους:

Η πραγματικότητα: επειδή κάποιος από τους πρώην συντρόφους σου επισκεπτόταν τα ιδιαίτερα κάτω διαμερίσματά σου σπάνια και με το ζόρι, δεν σημαίνει πως όλοι οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν στοματικό σε σένα. Γι' αυτό θα πρέπει να σταματήσεις να αρνείσαι να σε περιποιείται, γιατί θα βγάλει το λανθασμένο συμπέρασμα πως δεν ευχαριστιέσαι το στοματικό, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει!

4. Το παραμύθι: Πρέπει να έχεις όρεξη για σεξ, για να κάνεις σεξ

Η πραγματικότητα: αν ήταν έτσι τα πράγματα, η παροιμία: "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" δεν θα είχε ειπωθεί ποτέ. Άλλωστε, διάφορες έρευνες έχουν πιστοποιήσει πως οι γυναίκες μπορεί να δυσκολεύονται να αποκτήσουν διάθεση για σεξ, αλλά μόλις μπουν στο παιχνίδι, τίποτα δεν τις σταματά. Για να ανεβάσεις παλμούς, δοκίμασε: ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι στο οποίο θα περιποιηθείς τον εαυτό σου (ας είναι καλά τα τηλέφωνα του ντους) ή μπορείς να αφήσεις τον καλό σου να ανεβάσει το κέφι (αφού σε περιποιηθεί με τα μαγικά του δαχτυλάκια, θα σου ανοίξει την όρεξη για το κάτι παραπάνω)

5. Το παραμύθι: δεν πρέπει να το κάνεις από το πρώτο ραντεβού

Η πραγματικότητα: το θέμα είναι τι λένε οι κανόνες ή πως θα απολαύσεις περισσότερο τον έρωτα. Αν από το πρώτο ραντ
Keywords
Τυχαία Θέματα