Τα μυστικά της βασίλισσας

08:58 23/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Stewart Parvin, που σχεδιάζει τα σύνολα της βασίλισσας Ελισάβετ που φοράει στις επίσημες...
εκδηλώσεις, αποκαλύπτει τα μυστικά της.

«Πάντα διαλέγουμε υφάσματα που δεν τσαλακώνουν», δήλωσε ο Parvin, που δουλεύει για τη βασίλισσα από το 2000. Ο Parvin αποκάλυψε ότι καθώς ο ένας ώμος της βασίλισσας είναι πιο κοντός από τον άλλο, φροντίζουν πάντα να βάζουν μια έξτρα βάτα στα ρούχα της.

Και φροντίζοντας για την άνεσή της, μια υπηρέτρια που φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι με τη μονάρχη, φοράει τα καινούργια της παπούτσια,
έτσι ώστε να μην τη «χτυπήσουν».

«Τα παπούτσια πρέπει να είναι άνετα. Έτσι τα φοράει κάποια. Η βασίλισσα δεν μπορεί να πει ποτέ, “Με ενοχλούν, δεν μπορώ να περπατήσω άλλο”».

Για να σιγουρευτούν ότι το ίδιο σύνολο δεν θα φορεθεί δημοσίως πάρα πολλές φορές, υπάρχει ένα αρχείο με φωτογραφίες των φορεμάτων της, και τις ημερομηνίες και τις ώρες που φορέθηκε. Για τη βασίλισσα, η πρακτικότητα έρχεται πάντα πρώτη. Έτσι προτιμάει τα φορέματα από τις φούστες και τις μπλούζες. Όπως εξήγησε ο Parvin: «Πάντα υπάρχει κάποιος που τη φωτογραφίζει. Έτσι όταν βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, δεν μπορεί να βάλει τη μπλούζα μέσα στη φούστα ή να φτιάξει τη φούστα της. Βγαίνει έξω και είναι έτοιμη».

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα