Τα κυριότερα σημεία των εφημερίδων σήμερα

12:26 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στον Τύπο είναι: ...
"Η οικονομία με το σαφάρι της εφορίας εναντίον των φοροφυγάδων και η διαψεύσεις του πρωθυπουργού για αναδιάρθρωση χρέους και πρόωρες εκλογές".



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: ""Ούτε αναδιάρθρωση, ούτε εκλογές,
ούτε ανασχηματισμός"!..

Η εφημερίδα γράφει ότι "Τέρμα τα σενάρια για αναδιάρθρωση, πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό επιχείρησε να βάλει χθες ο πρωθυπουργός, μιλώντας στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. "Κλείστε τα αυτιά σας στα σενάρια. Θα ήταν εγκληματικό εάν η φιλολογία και το εμπόριο του φόβου που βλέπουμε στην εσωτερική πολιτική και μιντιακή συζήτηση κυριαρχούσε", τόνισε χαρακτηριστικά".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εκτός τόπου και χρόνου ο Γιώργος"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "Σε νέο ρεσιτάλ βιτριολικού εμπαιγμού του πανελλήνιου επιδόθηκε χθες ο Πρωθυπουργός, με την ομιλία του ενώπιον των μελών του υπουργικού συμβουλίου, εξόφθαλμα πανικόβλητος μπροστά στις καθοριστικές για την επιβίωση της κυβέρνησής του εξελίξεις των επόμενων δύο εβδομάδων και επιχειρώντας με άτακτες πολιτικές ανοησίες να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες του για την παταγώδη αποτυχία του να αποφύγει την πτώχευση".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ""ΓΕΝΩΠ! "Μας καθοδηγούσε ο Παπακωνσταντίνου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Η "πράσινη" ΓΕΝΟΠ, το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον "τσάρο" της Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς και τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη. Όπως αποκάλυψαν χθες οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, ο υπουργός Οικονομικών ήταν μέχρι και τις εκλογές του 2009 κολλητός φίλος και συμπαραστάτης τους, αφού ήταν δίπλα τους ακόμη και στις άγριες εισβολές του, στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΗ την περίοδο διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία".

ΕΘΝΟΣ: ""Κούρεμα εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Στην τελική φάση επεξεργασίας βρίσκεται το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τον περιορισμό των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το "κούρεμα" θα γίνει πιθανότατα και σε περιζήτητες σχολές, στις οποίες ο φοιτητικός πληθυσμός έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσω των μετεγγραφών. Θα ληφθούν υπόψη οι εισηγήσεις των Σχολών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Στο πόδι αδέλφια!.. Ψηφίζουν το "σφράγισμά" μας με άλλο...κουστούμι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση και προσωπικά ο Γιώργος Παπανδρέου (πρωθυπουργός εδώ και 18 μήνες) θυμίζει τον Γκαίμπελς και προηγουμένως τον Μακιαβέλι".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Εξωγήινος ο πρωθυπουργός έκανε τον σχολιαστή στο Υπουργικό Συμβούλιο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Ο κ. Παπανδρέου με τα σχόλια που έκανε στο Υπουργικό Συμβούλιο θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση σχολιαστού σε ένα ΜΜΕ. Ακούσαμε γενικά και αόριστα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κανείς δεν κατάλαβε πως θα βγούμε και πότε από την κρίση. Επιτέθηκε και σε όλους όσοι μιλάνε για ανασχηματισμό και εκλογές όταν οι υπουργοί και στενοί συνε
Keywords
Τυχαία Θέματα