Τα δέκα χρώματα στο make up που είναι το απόλυτο must αυτό το φθινόπωρο

18:44 6/11/2012 - Πηγή: 24wro
Όπως και στα ρούχα, έτσι και στο make up φέτος το χειμώνα υπάρχουν κάποια χρώματα που είναι το απόλυτο must και οι make up...
artists προτείνουν ανεπιφύλακτα να τα επιλέξετε.

Το κραγιόν και το μανό σε μανταρίνι απόχρωση
Το μανταρινί είναι το χρώμα του φθινοπώρου και οι make up artists το λατρεύουν γιατί είναι φωτεινό και κάνει τα χείλη ζουμερά και θελκτικά. Και μπορεί κάποιοι make up artists να προτίμησαν το χρώμα αυτό και για τις σκιές ματιών σε κάποια ντεφιλέ, η αλήθεια όμως είναι ότι το χρώμα αυτό δείχνει καλύτερα στα χείλη σας.

Η γυαλιστερή καφέ σκιά
Η καφέ σκιά
είναι και πάλι το σήμα κατατεθέν του φετινού φθινοπώρου, με μια παραπάνω δόση λάμψης. Μπορείτε να βάλετε λίγη ενυδατική κρέμα πάνω από μια σκιά στο χρώμα του χαλκού για να πετύχετε αυτή τη λάμψη, ή να αγοράσετε μια καφέ σκιά που είναι αρκετά γυαλιστερή.

Τα ρουζ σε ροζ και βερικοκί χρώμα
Σίγουρα έχετε φορέσει ρουζ σε ροζ απόχρωση, όμως αυτό το φθινόπωρο θα το βάλετε στα μαγουλάκια σας με ένα διαφορετικό τρόπο. Έτσι οι ειδικοί προτείνουν πάνω από το ροζ ρουζ σας να βάλετε και ένα ρουζ σε βερικοκί απόχρωση για να έχετε τη ροδαλή όψη που έχουν τα μάγουλά σας όταν ζεσταίνεστε.

Η περλέ λευκή σκιά για τα μάτια
Γιατί η λευκή σκιά είναι μόδα φέτος; Γιατί φωτίζει το μάτι σας και το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο. Χρησιμοποιήστε τη σκιά αυτή για το καπάκι του ματιού, την εσωτερική γωνία και αν είστε από τις τολμηρές βάλτε τη στα ζυγωματικά σας για να αποκτήσετε περισσότερη λάμψη.

Τα κραγιόν στο κόκκινο του κερασιού
Ξεχάστε για φέτος τα ματ και πολύ σκούρα κόκκινα κραγιόν, η μόδα φέτος θέλει λαμπερές αποχρώσεις του κόκκινου. Τα κόκκινα που έχουν βάση το μπλε δείχνουν καλύτερα στις κυρίες με πιο ανοιχτή επιδερμίδα, ενώ εκείνα που έχουν βάση το πορτοκαλί κολακεύουν περισσότερο τις κυρίες με πιο σταρένιες ή σκούρες επιδερμίδες. Μαλακώστε το χρώμα του κραγιόν σας απλώνοντάς το με τα δάχτυλά σας.

Τα βιολετί νύχια
Για τα νύχια σας φέτος το χρώμα είναι το… βιολετί. Ψάξτε το στα καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς και μη διστάσετε να το αγοράσετε.

Το καφέ μολύβι με κρεμώδη υφή
Για μια διαφορετική πινελιά στο smoky eye, απλά προσθέστε λίγο… σοκολατί με τη βοήθεια ενός μολυβιού σε αυτή την απόχρωση. Βάλτε μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σας και μετά απλώστε το καφέ μολύβι.

Το ροδακινί lip gloss
To nude μακιγιάζ είναι και πάλι στη μόδα, αν λοιπόν είστε λάτρης, προτιμήστε για τα χείλη σας ένα lip gloss σε ροδακινί απόχρωση.

Η ασημί σκιά για τα μάτια
Η ασημί σκιά δείχνει αρκετά σοφιστικέ και είναι πιο εντυπωσιακή ακόμα και από τη χρυσή. Δοκιμάστε τη, με αρκετή μάσκαρα και μαύρο μολύβι και θα είστε τέλεια.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα