Τα ατελείωτα ρούχα της Kate Middleton

23:50 8/7/2011 - Πηγή: 24wro
Tι φόρεσε στην περιοδεία...
της ως Δούκισσα του Cambridge.
Η Δούκισσα του Cambridge ανακηρύχθηκε για άλλη μία φορά το αδιαμφισβήτητο πρόσωπο των ημερών, καθώς το ταξίδι της μαζί με το σύζυγό της στον Καναδά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media παγκοσμίως.
Η δημοφιλής Kate Middleton συνόδευσε τον πρίγκιπα William στην τουρνέ του στον Καναδά και αφού αρνήθηκε ευγενικά να δεχτεί από οποιονδήποτε οίκο υψηλής ραπτικής δώρα δημιουργίες, κουβάλησε μερικά ρουχαλάκια παραπάνω για ώρα ανάγκης και έκανε όλη την υφήλιο να παραμιλάει.

Την πρώτη μέρα, η περιβόητη Kate επιβιβάστηκε στην πτήση της με προορισμό τον Καναδά, φορώντας ένα navy μπλε φόρεμα Roland Mouret, το οποίο συνδύασε με σακάκι Smythe και τσάντα του οίκου Mulberry στις ίδιες αποχρώσεις.

Κατά την άφιξή της στηνOttawa, η Δούκισσα άλλαξε ρούχα και εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο φόρεμα του σχεδιαστή Erdem Moralioglu . Η επιλογή αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως άκρως συμβολική καθώς ο εν λόγω fashion designer είναι Καναδικής υπηκοότητας, αλλά έχει τη βάση του στο Λονδίνο. Η δημιουργία του σε μπλε λευκούς χρωματισμούς, συνδυάστηκε με ένα κλασσικό nude τσαντάκι clutch και τις μπεζ γόβες L.K. Bennett που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Κατά τη δεύτερη μέρα του καναδικού tour, η Kate έκανε τη διαφορά και αντί να φορέσει κάτι λίγο πιο επίσημο για την 144η επέτειο του Καναδά, επέλεξε το λευκό Reiss φόρεμα με το οποίο είχε φωτογραφηθεί στον επίσημο αρραβώνα της. Το κόκκινο καπέλο του οίκου Sylvia Fletcher at Lock & Coδεν ήταν καθόλου τυχαίο καθώς σχημάτιζε το φύλλο- σύμβολο του Καναδά, ενώ το συνδύασε με κόκκινες γόβες, φάκελο βεντάλια της Anya Hindmarch και την καρφίτσα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Το κόσμημα που απεικονίζει το σύμβολο- φύλλο του Καναδά είχε φορεθεί από την ίδια τη Βασίλισσα, όταν είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά τον Καναδά το 1951, όντας ακόμα πριγκίπισσα.

Αργότερα το βράδυ, η Kate Middleton άλλαξε επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα του οίκου Issa προκειμένου να παρευρεθεί σε εορτασμούς στο Parliament Hill. Με εντυπωσιακό ντεκολτέ και την περίφημη καρφίτσα της πεθεράς της, η σύζυγος του πρίγκιπα William πραγματοποίησε μία από τις ομορφότερες εμφανίσεις της. Το look ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες Prada και μαύρο μικρό βραδινό φάκελο.

Την Τρίτη μέρα, το ερωτευμένο ζευγάρι επιδόθηκε σε δεντροφύτευση στο Rideau Hall, με σωστό στιλ και πριγκιπικό αέρα. Η νιόπαντρη Kate επέλεξε ένα γκρι φόρεμα με τριγωνικό γιακά της σχεδιάστριας Catherine Walker, που ήταν από τις αγαπημένες της πριγκίπισσας Diana.

Την τέταρτη μέρα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, επισκέφτηκαν το Quebec και παρεβρέθηκαν στην επίσημη τελετή της πόλης που περιελάμβανε πρωινή προσευχή από τον καναδικό στρατό. Εδώ η Kate επένδυσε ξανά σε ένα σκούρο μπλε φόρεμα μέχρι το γόνατο από το σχεδιαστή Erdem Moralioglu με λεπτομέρειες από δαντέλα. Το σικάτο φόρεμα συνδυάστηκε με τις αγαπημένες L.K. Bennett γόβες της και τσάντα φάκελο σε nude απόχρωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα