Τα 4 καλύτερα ski spas του κόσμου

16:42 2/1/2012 - Πηγή: 24wro
Spa μέσα στα χιόνια; Είναι η ιδανική εποχή να το απολαύσετε -ή να το ονειρευτείτε- σε ένα από τα κορυφαία resort της κατηγορίας.
Tschuggen Grand Hotel, Aroza, ΕλβετίαΠεντάστερο ξενοδοχείο με ένα ολοκαίνουργιο και από τα πιο εντυπωσιακά spas παγκοσμίως. Υπεύθυνος για το avant garde δημιούργημα, ο διάσημος αρχιτέκτονας Mario Botta. Παράλληλα, το Tschuggen Grand Hotel είναι και ένα από
τα κορυφαία θέρετρα για σκι στην Ευρώπη, σε υψόμετρο 1.800 μέτρων μέσα στις ελβετικές Άλπεις.
Amangani, Wyoming, ΗΠΑΜέλος των Aman Resorts, το Amangani βρίσκεται φωλιασμένο στην οροσειρά των Rockies και διαθέτει 40 σουίτες και -φυσικά- εξαιρετικές εγκαταστάσεις spa. Πολύ κοντά στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει ο εραστής του χιονιού, της φύσης αλλά και της πολυτέλειας.
Madlein, Ischgl, ΑυστρίαΜε μίνιμαλ ζεν ατμόσφαιρα, αλλά και επιλεκτικά ρουστίκ πινελιές, το Madlein είναι το πρώτο design ξενοδοχείο στις τυρολέζικες Άλπεις. Σκεφτείτε: σκι όλη μέρα σε ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά της Αυστρίας, και το απόγευμα χαλάρωση στην πισίνα με φόντο τις χιονισμένες πλαγιές…
Therme Vals, Vals, ΕλβετίαΛιτό, μονολιθικό, θα έλεγε κανείς, περιβάλλον, από τον ελβετό αρχιτέκτονα-φιλόσοφο Peter Zumthor, το Therme Vals προσφέρει μια πλειάδα από υδροθεραπείες, όπως η «φλεγόμενη» πισίνα ή η αρωματική πισίνα, αλλά και μασάζ, απολέπιση, θεραπείες με φύκια. Στο ρουστίκ χωριό Vals, και σε μια τοποθεσία που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα