Τα 10 πιο ακριβά διαζύγια στην ιστορία!

05:01 22/1/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί τα διαζύγια να δίνουν και να παίρνουν τα τελευταία χρόνια...
κυρίως στον θαυμαστό κόσμο των rich& famous μόνο που υπάρχουν και εκείνα που έχουν καταγραφεί και καταχωρηθεί στην ιστορία ως τα πιο ακριβά που υπήρξαν ποτέ.

Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε τελειωμό, τα ποσά που ακούγονταν σε κάθε επαφή των δικηγόρων ήταν αστρονομικά και το μίσος χτυπούσε κόκκινο. Μάθετε ποια διαζύγια υπήρξαν τα πιο ακριβά στην ιστορία...
10. John και Beverly Charman
Ποσό:
$95 εκατομμύρια
Ο John R Charman είναι Άγγλος μεγαλοεπιχειρηματίας που ασχολήθηκε με τον χώρο των ασφαλειών. Γνώρισε τη γυναίκα του Beverly το 1969 στο σχολείο και παντρεύτηκαν το 1976 και αρχικά ζούσαν στα σπίτια των γονιών τους. Τον Νοέμβριο του 2003 εκείνος χρίστηκε παγκοσμίως ο «Βασιλιάς των Ασφαλειών στο Λονδίνο» και ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι θα εγκαθίστατο στις Βερμούδες και ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει. Της πρόσφερε 6 εκατομμύρια λίρες σε μετρητά αλλά εκείνη αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι το ποσό ήταν πολύ μικρό. Το ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του δικαστικά και ύστερα από απόφαση, έπρεπε να δοθεί στην πρώην σύζυγο του επιχειρηματία το 37% της περιουσίας του. Κάτι που δεν άρεσε φυσικά καθόλου στον επιχειρηματία ο οποίος παρά τις μάχες που έδωσε, τελικά αναγκάστηκε να δώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην πρώην σύζυγό του.
9. Steven Spielberg και Amy Irving
Ποσό: $100 εκατομμύρια
Η περιουσία του Steven Spielberg υπολογίζεται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 1976 και ενώ ανερχόταν στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουν, γνώρισε τη σύζυγό του, ηθοποιό Amy Irving. Παντρεύτηκαν το 1985 και απέκτησαν έναν γιο, τον Max. Τέσσερα χρόνια αργότερα, αποφάσισαν να χωρίσουν και τότε εκείνη ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Τελικά κατάφερε και τα πήρε, δίνοντας οριστικό τέλος σε αυτόν τον γάμο.
8. Neil Diamond και Marcia Murpher
Ποσό: $150 εκατομμύρια
Ο Neil Leslie Diamond, ο αμερικανός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής είχε παντρευτεί μία καθηγήτρια λυκείου το 1963, την Jayne "Posney" Posner με την οποία απέκτησε δύο κόρες. Το 1994 γνώρισε τη Marcia ενώ ήταν παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του. Έτσι χώρισε από την Jayne στην οποία έταξε όσα χρήματα ήθελε προκειμένου να πάρει το διαζύγιο. Ευτυχώς, το θέμα έληξε χωρίς προστριβές και καβγάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα