Συνελήφθησαν ανήλικοι διαρρήκτες στην Καρδίτσα

22:20 7/10/2011 - Πηγή: 24wro
Είχαν διαπράξει 18 διαρρήξεις στην περιοχή τους τελευταίους μήνες...
Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι νεαροί, ηλικίας 13 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στην Καρδίτσα, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί τους.

Εξιχνιάστηκαν 20 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Συνελήφθησαν επίσης δύο γονείς, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, οι δύο ανήλικοι διέρρηξαν κατάστημα και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί
από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες από κοινού με δύο ακόμη Έλληνες, ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα, είχαν διαπράξει και άλλες 17 διαρρήξεις - ληστείες.

Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ το οποίο προέρχεται από τη χθεσινή κλοπή και αποδόθηκε στον παθόντα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι δύο γονείς του 13χρονου ημεδαπού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ σε βάρος των γονέων του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, εκτός από την 32χρονη, μητέρα του 13χρονου η οποία αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.


Keywords
Τυχαία Θέματα