Συμβουλές για την σωστή χρήση των αντηλιάκων προϊόντων

11:13 14/6/2012 - Πηγή: 24wro
Τα αντηλιακά προϊόντα αποτελούν τα βασικά ...”αξεσουάρ” της παραλίας τα οποία επιβάλλεται να ”φοράμε” τόσο τις ώρες που βρισκόμαστε στην θάλασσα όσο και το...
χρονικό διάστημα που είμαστε στο δρόμο και κατευθυνόσαστε προς αυτήν.

Συμβουλές για την σωστή χρήση των αντηλιακών προϊόντων δίνει η Έλενα Δερμεντζόγλου- καθηγήτρια μακιγιάζ – body painter.

Το αντηλιακό που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε στο σώμα σας πριν ακόμη βγείτε από σπίτι θα πρέπει να έχει χαμηλό δείκτη προστασίας από 10 έως 20 .

Μετά την
πρώτη βουτιά ξεκινώντας την ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα αντηλιακό με μεγαλύτερο δείκτη προστασίας ο οποίος να είναι από 20εως 30 στο σώμα και ακόμη μεγαλύτερος στο πρόσωπο από 30 έως 60 .

Τα άτομα με κηλίδες , πανάδες και ευρυαγγείες καλό θα είναι να συμβουλευτούν τον δερματολόγο τους για το είδος του αντηλιακού και το βαθμό προστασίας που θα χρησιμοποιήσουνε.

Αντηλιακά κραγιόν

Αντηλιακά βέβαια δεν υπάρχουν μόνο για πρόσωπο και σώμα υπάρχουν και κραγιόν που προστατεύουνε τα χείλια από τη ξηρότητα που δημιουργούν οι μεγάλες θερμοκρασίες του ήλιου.

Υπάρχουν σε διάφανες αλλά και σε διακριτικές αποχρώσεις. Μπορείτε να τα βρείτε ακόμα και σε μορφή lip gloss.

Αντηλιακά μαλλιών

Τα αντηλιακά για τα μαλλιά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλή ανακάλυψη αφού έχουνε παραχθεί πάρα πολλά προϊόντα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών.

Προστατεύοντας το χρώμα των μαλλιών από τον ήλιο, άλλα και από την αλμύρα της θάλασσας που τα κάνει σκληρά.

Υπάρχουν σε διάφορες μορφές όπως σε υγρό σπρέι που εκτός από την προστασία που προσφέρει αφήνει και στα μαλλιά ένα wet look, σε μορφή λαδιού ή σιλικόνης που τα κάνει ευκολοκτένιστα, σε μορφή κρέμας και άλλα.

life2day.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα