Συμφώνησε με Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός

15:37 28/6/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Παναθηναϊκός ακόμα και μέσα στην ημέρα είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη...
ως πρώτου προπονητή της ομάδας μιας και αποφασίστηκε να εμπιστευτεί Έλληνα τεχνικό μετά την άρνηση του Ιτούδη και την έλλειψη αξιόπιστων λύσεων στον ξένο χώρο.

Το θέμα της ανεύρεσης του αντικαταστάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να τελειώσει ακόμα και εντός της ημέρας στον Παναθηναϊκό.
Από το βράδυ της Τετάρτης το Τριφύλλι έχει συμφωνήσει
προφορικά με τον Αργύρη Πεδουλάκη και ίσως ακόμα και σήμερα να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του. Ο έμπειρος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους των πρασίνων και θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός με τα τις αρνήσεις του Ομπράντοβιτς και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε σαφάρι για να βρει ξένο προπονητή αλλά καμία λύση από αυτούς που έχουν απομείνει δεν φάνταζε ιδεατή λύση για τον πάγκο. Είτε λόγω χαρακτήρα, προσωπικότητας, ταλέντου, είτε και λόγω μηδαμινής γνώσης του ελληνικού μπάσκετ.
Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έκανε ξανά πρόταση στον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος αρνήθηκε και από τον Παναθηναϊκό αποφασίστηκε να εμπιστευτούν κάποιον Έλληνα προπονητή, όπως κάνει και ο Ολυμπιακός, και παράλληλα πρώην παίκτη της ομάδας.
Ακολουθούν ανανεώσεις
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βάζουν μπροστά το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων δίνοντας προτεραιότητα στον ελληνικό κορμό.
Σε πρώτο πλάνο θα είναι οι ανανεώσεις των Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Περπέρογλου, αλλά και του Μάικ Μπατίστ. Παράλληλα, το βάρος θα πέσει και στην απόκτηση κάποιων Ελλήνων παικτών με την περίπτωση του Μάικ Μπράμου να είναι μια από αυτές που εξετάζονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα