Συγκλονιστική ιστορία : Επιβίωσε επί έξι μέρες πάνω στο άψυχο σώμα του φίλου του

01:20 4/12/2013 - Πηγή: 24wro


Ένας άνδρας από το Κολοράντο επέζησε για σχεδόν μία εβδομάδα, εγκλωβισμένος σε αυτοκίνητο, χωρίς νερό και τροφή, πάνω στο...

πτώμα του νεκρού φίλου του...

Ο 36χρονος Ρίτσαρντ Κόστερ μαζί με τον 59χρονο φίλο του Ρόναλντ Μορ, έκαναν ένα ταξίδι στα βουνά της περιοχής. Ενώ ο 59χρονος οδηγούσε έπαθε καρδιακό επεισόδιο το οποίο τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του και το φορτηγάκι που οδηγούσε να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Ο οδηγός πέθανε ακαριαία στο τροχαίο, αλλά ο Κόστερ επέζησε μην μπορώντας ωστόσο να απεγκλωβιστεί από το όχημα.

“Ήμουν ξαπλωμένος
πάνω του για έξι μέρες και νύχτες. Όταν ξύπνησα στην αρχή, δεν είχα ιδέα αν ήταν νεκρός ή ζωντανός. Αυτό και μερικά άλλα πράγματα ήταν που με κράτησαν ζωντανό εκείνες τις μέρες. Με κράτησε ζεστό.” δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο 36χρονος.

Το τελευταίο πράγμα που θυμάται, πριν το ατύχημα, είναι ότι μίλησε με την 13χρονη κόρη του και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, λέγοντάς της να περιμένει ότι θα την πάρει τηλέφωνο στις 12:00 το βράδυ που ήταν στα αλήθεια τα γενέθλιά της.

“Δε θυμάμαι και πολλά. Θυμάμαι ότι ξύπνησα σαν να ήταν από όνειρο” δήλωσε ο ίδιος.

Ο Κόστερ διασώθηκε όταν ένα κρατικό όχημα πέρασε τυχαία από το σημείο και εντόπισε το τρακαρισμένο φορτηγάκι. Οι γιατροί που τον παρέλαβαν στο νοσοκομείο του είπαν ότι όταν έφτασε σε αυτό, η θερμοκρασία του σώματός του ήταν 21 βαθμοί Κελσίου (όταν η μέση θερμοκρασία είναι 36,6). Το ατύχημα του κόστισε τα δύο του πόδια, κάποια από τα δάχτυλά των χεριών κι έχει κάνει, τους τελευταίους δύο μήνες, τουλάχιστον πέντε χειρουργικές επεμβάσεις.

Η μητέρα του δήλωσε ότι ο Ρίτσαρντ έχει δύο φορές γενέθλια: την ημερομηνία που γεννήθηκε και αυτήν που διασώθηκε.

newsit.com.cy
Keywords
Τυχαία Θέματα