Συγκέντρωση ζήτησε ο Ζιράρ εν όψει του Ολυμπιακού

21:13 5/11/2012 - Πηγή: 24wro
Να αποφύγουν τα λάθη και να παίξουν συγκεντρωμένα...
ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Ρενέ Ζιράρ, στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αυριανής (21:45) αναμέτρησης της Μονπελιέ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας παραδέχτηκε ότι οι Πειραιώτες είναι ο βασικός τους αντίπαλος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ
έκανε για ακόμα μία φορά λόγο για την εμπειρία που διαθέτουν οι ερυθρόλευκοι, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι μεγάλο τους όπλο, εν συγκρίσει με την ομάδα του.

«Δεν ξέρω αν το αυριανό παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου, αλλά πρέπει να κάνουμε ότι χρειαστεί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το προβάδισμα το έχουν η Άρσεναλ και η Σάλκε. Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να είναι ο κύριος αντίπαλός μας», είπε αρχικά ο Ζιράρ και συνέχισε:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, είτε απέναντί μας είναι η Άρσεναλ, η Σάλκε ή ο Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα Γαλλίας είναι η προτεραιότητά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τα πάμε καλά και να μάθουμε από την εμπειρία μας στη διοργάνωσης».

Όσον αφορά στην τακτική που θα ακολουθήσει η Μονπελιέ στον αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας, απάντησε: «Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδι.

Είναι ένα κρίσιμο ματς και θα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε μόνο αν είμαστε σοβαροί. Το να παίξουμε με δύο επιθετικούς μας δίνει ένα επιπλέον προβάδισμα από το να αγωνιζόμαστε με έναν, αλλά κάθε παίκτης θα πρέπει να κάνει το καθήκον του».
Keywords
Τυχαία Θέματα