Σβήνει σήμερα η φλόγα των Special Olympics

20:22 4/7/2011 - Πηγή: 24wro
Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής λήξης...

Η τελετή λήξης των Special Olympics της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. Στόχος της, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Ελλάδα,
παρά τις αντιξοότητες, παραμένει κοιτίδα ενότητας, φιλοξενίας, πολιτισμού και ελπίδας.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 21.00 το βράδυ με την παρέλαση αντιπροσωπείας 300 αθλητών ενώ θα προηγηθεί και pre-show το οποίο θα ξεκινήσει στις 20.30.

Ο θεματικός άξονας στον οποίο θα κινηθεί η εκδήλωση θα είναι «η Ιστορία του παιδιού από την αρχαιότητα έως σήμερα». Την επιμέλεια έχει αναλάβει ο καλλιτεχνικός σχεδιαστής των Special Olympics, Φωκάς Ευαγγελινός.

Στη σκηνή θα βρεθούν και οι εξής δημοφιλείς καλλιτέχνες: Σταμάτης Κραουνάκης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γλυκερία, Πετρολούκας Χαλκιάς, Onirama, Aerika, Μύρωνας Στρατής, Ελεονόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου καθώς επίσης και οι ηθοποιοί: Δημήτρης Λιγνάδης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαρία Ναυπλιώτου και Δήμητρα Δουμένη.

Η εκδήλωση θα κλείσει με το σβήσιμο της φλόγας και την υποστολή της σημαίας με το έμβλημα των Αγώνων.
#artFoot {width:100%;margin:30px 0 30px 0;}#artFoot td.l {vertical-align:middle;}#artFoot td.r {text-align:right;vertical-align:middle;}#artFoot td.r a {color:blue;}#artFoot td.r a:hover {text-decoration:none;}#artFoot td.r img {border:0px;vertical-align:middle;}#artFoot td.r table {width:100%;border-collapse:collapse;margin:0px;padding:0px;}#artFoot td.r table td {vertical-align:middle;height:72px;text-align:right;}#artFoot td.r table td span {font-size:11px;color:#606060;}



Keywords
Τυχαία Θέματα