Στον Τζίγκερ ο φάκελος!

21:11 14/12/2011 - Πηγή: 24wro
Στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρίσκεται ο περιβόητος... φάκελος με όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον υποψήφιο αγοραστή, όπως υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη των 15 εκατ. ευρώ αναγράφεται διαφορετικό όνομα και όχι του πρίγκιπα Σουλτάν
Αλ Σαούντ!

Η πλευρά Βαρδινογιάννη πήρε αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/12) το φάκελο με όλες τις εγγυήσεις για την πραγματοποίηση του deal, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του Τσάκα. Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιώσει και η πλευρά του Βαρδινογιάννη ότι είναι επαρκή τα στοιχεία για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου.
Αυτό επίσης που πρέπει να διευκρινιστεί είναι το ποιος είναι ο υποψήφιος επενδυτής, καθώς στο έγγραφο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη των 15εκ. ευρώ δεν αναγράφεται το όνομα του Αλ Σαούντ.
Πλέον, καλείται η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη να διαπιστώσει την αξιοπιστία των τραπεζικών εγγυήσεων και άμεσα να τοποθετηθεί. Πάντως αν τελικά δεν είναι ο Αλ Σαούντ ο επενδυτής θα υπάρξει και νέα καθυστέρηση, καθώς θα πρέπει να αναζητηθεί το προφίλ του νέου υποψήφιου επενδυτή.
Πάντως ο Κώστας Μανωλιουδάκης από την Τρίτη (13/12), μέσω του blog του, σάς είχε αποκαλύψει ότι αν προχωρήσει το deal του Τσάκα θα είναι άλλος από πίσω κι όχι ο Αλ Σαούντ.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα