Στόχος ο γιατρός και οι δυο επιπλέον δράστες του μακελειού

14:15 7/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με την εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης... στους δυο νεαρούς αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, θα ολοκληρωθεί όταν θα έχει στα χέρια της και τους δυο καταζητούμενους δράστες αλλά και τον γιατρό εκείνο που περιέθαλψε τους τραυματίες κακοποιούς.
Ήδη η τιμή της ΕΛ.ΑΣ. ξεπληρώθηκε κατά το ήμισυ από τις δυο συλλήψεις των σκληρών κακοποιών που φέρονται να είναι εκείνοι που πάτησαν τη σκανδάλη του Καλάσνικοφ από τα
πυρά του οποίου έπεσαν νεκροί οι ένστολοι Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης κατά την καταδίωξη στα στενά του Ρέντη.
Ο 36χρονος ομογενής από τη Ρωσία και ο 28χρονος ομογενής συνεργός του κρατούνται στη ΓΑΔΑ, εν αναμονή της μεταγωγής τους στα δικαστήρια προκειμένου να εξηγήσουν ενώπιον εισαγγελιών και ανακριτών την δική τους αλήθεια για την φονική υπόθεση στην οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αντιτρομοκρατική, ΕΥΠ και άλλες επίλεκτες δυνάμεις της αστυνομίας, έχουν ριχτεί στη μάχη για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών, δυο άτομα, τα οποία επέβαιναν στο κλεμμένο Volvo και εικάζεται ότι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
Η πολυπληθής συμμορία συστήθηκε από τους παραπάνω με μοναδικό σκοπό την τέλεση ληστειών. Μέλη της σπείρας φέρονται να συμμετείχαν και δυο Έλληνες οι οποίοι είχαν βοηθητικό ρόλο (τσιλιαδόροι) και είχαν λάβει μέρος στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι.
Μάλιστα ένας εξ αυτών είχε αναλάβει να παραλάβει τους συνεργούς του μετά τη δολοφονική πράξη και να τους βοηθήσει στη διαφυγή τους.
Στην εγκληματική ομάδα ενεργό ρόλο είχαν και δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, τριάντα ενός ετών και οι δυο, οι οποίοι ήδη κρατούνται κατηγορούμενοι για την προμήθεια της σπείρας με κλεμμένα αυτοκίνητα. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε πέντε ακόμα άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών
Ο σκληροτράχηλος «Γιάννης» και η χλιδάτη ζωή του
Ο 36χρονος άντρας που φέρεται να είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη για να σκορπίσει το θάνατο, ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος της ΕΛ.ΑΣ.
Ο «Γιάννης» όπως είναι το ελληνοποιημένο όνομά του, αν και αποτελούσε στόχο, κινούνταν στα γνωστά του στέκια του Μενιδίου σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.
Με ξυρισμένο κεφάλι και σκληρά χαρακτηριστικά, ο 36χρονος διασκέδασε σε μπαρ της περιοχής του στα οποία πήγαινε με τη πανάκριβη BMW ενώ παράλληλα βρίσκονταν στην αναμονή για την έκδοση πλαστού εγγράφου το οποίο θα τον βοηθούσε να δραπετεύει εκτός Ελλάδος.
Πατέρας τεσσάρων παιδιών ήρθε από τη Ρωσία στην Ελλάδα πριν δέκα χρόνια όχι για να εργαστεί, αλλά για να κινηθεί σε παράνομα μονοπάτια.
Την ίδια περίπου πορεία ακολούθησε και ο 28χρονος ομογενής ο οποίος διέμενε με την οικογένειά του στο Πέραμα.
newsbomb.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα