Στο σκαμνί άνθρωπος των media με την κατηγορία ξυλοδαρμού!

20:22 7/4/2012 - Πηγή: 24wro

Δικαστική περιπέτεια για ξυλοδαρμό αντιμετωπίζει Πατρινός... ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο ίδιος επρόκειτο να καθίσει την Δευτέρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όμως δήλωσε κλινήρης και τελικά η δίκη του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας αναβλήθηκε για έναν ολόκληρο χρόνο καθώς προσδιορίστηκε για τον Μάρτιο του 2013.
Η υπόθεση πάντως συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον μιας και η κατηγορία σε βάρος του προέρχεται από πρώην ερωμένη του η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι την έκανε… μαύρη στο ξύλο ενώ εκείνος ισχυρίζεται
πως όλα συνέβησαν στη διάρκεια… άγριου σεξ!
Όλα άρχισαν τον Απρίλιο του 2010 και ενώ οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση.
Ο συγκεκριμένος μόλις είχε πάρει το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε άλλες δικαστικές διενέξεις.
Βάσει των όσων καταγγέλλει εναντίον του η μηνύτρια και πρώην ερωμένη του, υπήρξε καυγάς ανάμεσά τους και στη διάρκεια αυτού ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε χτυπώντας την με γροθιές στο σώμα, το πρόσωπο, ακόμα και στον… αυχένα!
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ίδια μετέβη στο νοσοκομείο και αφού της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες υποχρεώθηκε να τοποθετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα κολάρο στο λαιμό.
Το θέμα είναι ότι για τον ξυλοδαρμό η μηνύτρια επικαλείται επίσημα ιατρικά έγγραφα διότι υποστηρίζει ότι τα σημάδια της επίθεσης εναντίον της διαπιστώθηκαν στο πλαίσιο ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε ενώ κατηγορεί τον επιχειρηματία ότι εκτόξευσε ύβρεις και ξεκάθαρες απειλές , ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα